GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαξίμου για Μητσοτάκη: Όλο και πιο έκδηλος ο πανικός του για το ενδεχόμενο επίλυσης του ονοματολογικού

"Κάθε μέρα γίνεται και πιο έκδηλος ο πανικός του κ. Μητσοτάκη για το ενδεχόμενο επίλυσης του ονοματολογικού" αναφέρει σε...

"Κάθε μέρα γίνεται και πιο έκδηλος ο πανικός του κ. Μητσοτάκη για το ενδεχόμενο επίλυσης του ονοματολογικού" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μαξίμου με αφορμή τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ για το Σκοπιανό.

Ολόκληρο το σχόλιο του Μαξίμου αναφέρει τα εξής:

"Ο πανικός του κ. Μητσοτάκη για το ενδεχόμενο επίλυσης του ονοματολογικού, που οι κυβερνήσεις της ΝΔ κληροδότησαν στη χώρα, γίνεται κάθε μέρα και πιο έκδηλος.

Καλά κάνει, διότι ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει πολύ καλά:

και τι διαπραγματεύονταν οι κυβερνήσεις της ΝΔ στο παρελθόν,

και τι πάει να πετύχει η σημερινή κυβέρνηση,

και ποιων τα εγκληματικά για τα εθνικά συμφέροντα λάθη καλείται να διορθώσει.

Εξάλλου, βρίσκεται στα ρετιρέ της ΝΔ μαζί τους.

Όποιον λεκτικό ακροβατισμό και να σκαρφιστεί, δεν μπορεί για πολύ ακόμα να κρύβεται. Σύντομα θα αναγκαστεί να καταλήξει σε μία θέση από τις δεκάδες που έχει υιοθετήσει για το ονοματολογικό τους τελευταίους έξι μήνες.

Το μόνο που περιμένουμε να δούμε είναι εάν θα συνεχίσει να υποκρίνεται ότι είναι τάχα υπέρ της λύσης όταν συναντιέται με ξένους αξιωματούχους στο εξωτερικό, την ίδια στιγμή που στο εσωτερικό ακολουθεί, κατά γράμμα. τη γραμμή που του επιβάλλουν οι επαγγελματίες πατριδοκάπηλοι, Σαμαράς και Γεωργιάδης".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση