GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δανέλλης: Το ΚΙΝΑΛ θα έπρεπε να στηρίξει την κυβέρνηση- ΒΙΝΤΕΟ

Διευκρινίσεις για τη χθεσινή του δήλωση, έδωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Ο βουλευτής του Ποταμιού ε...

Διευκρινίσεις για τη χθεσινή του δήλωση, έδωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Ο βουλευτής του Ποταμιού είχε χθες πει ότι το Ποτάμι θα μπορούσε να "βάλει πλάτη" στην κυβέρνηση, στην περίπτωση που αποχωρήσουν οι ΑΛΕΛ.
«Τα πράγματα είναι απλά, αλλά όχι έτσι», δήλωσε σήμερα, συμπληρώνοντας ότι, στην πολιτική του πορεία «έχω πάντα το θάρρος της γνώμης μου και λέω καιρό τώρα ότι δεν είναι παραγωγικό να κρατήσουμε εμείς αυτό που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πει, όπως το μνημόνιο – αντιμνημόνιο, μας τελειώνουν δε μας τελειώνουν, κτλ. Είναι τραγικό να υιοθετούμε αυτήν τη διχαστική λογική», ανέφερε.
Όπως όμως εξήγησε, «ο ΣΥΡΙΖΑ δε με εκφράζει, αλλά λέω ότι σε προοδευτικές πρωτοβουλίες που έχει λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, παρά να στηρίζουμε».
Σχολιάζοντας την επίμαχη δήλωσή του, ο βουλευτής του Ποταμιού, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται «για προοίμιο προσχώρησής μου στον ΣΥΡΙΖΑ».
Και συνέχισε:
«Θεωρώ ότι η προοδευτική αντιπολίτευση, το ΚΙΝΑΛ σε μια κρίσιμη περίοδο -αφού λέμε ότι η συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ είναι παρά φύση - σε μια κρίσιμη συγκυρία, όπως αυτή που βρισκόμαστε, θα πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση, στη βάση ενός συγκροτημένου κυβερνητικού πλαισίου».
Ξεκαθαρίζοντας ότι η παραπάνω άποψη είναι προσωπική του και δεν εκφράζει το σύνολο των βουλευτών του κόμματός του, ο Σπύρος Δανέλλης ερωτηθείς αν θα προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι «βεβαίως και απόλυτα θα παραμείνω στο Ποτάμι. Και χθες δήλωνα ότι το ποτάμι διάγει την πιο ώριμη περίοδό του. Όσο θα υπάρχει Το Ποτάμι, θα είμαι στο Ποτάμι».
Ξεκαθάρισε πάντως ότι, «δεν καλύπτομαι απόλυτα από τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλιώς θα ήμουν στο ΣΥΡΙΖΑ. Αν αποφάσιζα να μετακινηθώ από το κόμμα μου, θα άφηνα την έδρα μου».
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ: 

Πηγή: ant1news.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση