GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρελή πορεία αυτοκινήτου στην Καλαμάτα - Σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Τροχαίο ατύχημα συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης, γύρω στις 02.15 στην οδό Φαρών στην Καλαμάτα. Αυτοκίνητο τζιπ με δύο νεαρούς επι...

Τροχαίο ατύχημα συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης, γύρω στις 02.15 στην οδό Φαρών στην Καλαμάτα.

Αυτοκίνητο τζιπ με δύο νεαρούς επιβαίνοντες, κινούμενο στο ρεύμα ανόδου της Φαρών, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, και εκτός ελέγχου ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε τον μεταλλικό στύλο στάσης λεωφορείου, μια ζαρντινιέρα του Δήμου, ξήλωσε την πρόσοψη ενός κρεοπωλείου, την μαρμάρινη πρόσοψη και το σκαλοπάτι μιας πολυκατοικίας και προσγειώθηκε ανάποδα πάνω στο πεζοδρόμιο.

Ο 28χρνος οδηγός του και ο επίσης νεαρός συνοδηγός κατάφεραν και βγήκαν από το ντελαπαρισμένο αυτοκίνητο, με ελαφριά χτυπήματα στο κεφάλι και στα πόδια.

Στο σημείο έφτασε αμέσως Τροχαία και ασθενοφόρο, ενώ οι δύο άνδρες διακομίσθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το τζιπ κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα επί της Φαρών, δευτερόλεπτα πριν την πρόσκρουση στο πεζοδρόμιο και των όσων επακολούθησαν.

Γυναίκα που καθόταν σε παγκάκι σώθηκε από θαύμα

Από θαύμα σώθηκε γυναίκα που καθόταν στο παγκάκι περιμένοντας μια φίλη της, καθώς δευτερόλεπτα πριν την πρόσκρουση, ενστικτωδώς σηκώθηκε και απομακρύνθηκε από το παγκάκι, πηγαίνοντας στη γωνία του δρόμου για να δει αν ερχόταν η φίλη της. Σοκαρισμένη η ίδια, περιέγραψε στο MessiniaLIVE, όλο το σκηνικό του τροχαίου, θεωρώντας τον εαυτό της πολύ τυχερό που σώθηκε για δευτερόλεπτα. Όπως είπε, αμέσως μόλις σηκώθηκε από το παγκάκι, άκουσε πίσω της να πλησιάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα το αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός του φρενάροντας προσπαθούσε να ανακόψει την πορεία του, με το αυτοκίνητο να καταλήγει πάνω στο πεζοδρόμιο, σαρώνοντας στο πέρασμά του ό,τι έβρισκε, μαζί και το παγκάκι στο οποίο η ίδια λίγο πριν καθόταν.

Σύμφωνα με ένοικο του 5ου ορόφου της πολυκατοικίας, η πρόσκρουση του αυτοκινήτου στην πρόσοψη του κρεοπωλείου στο ισόγειο του κτηρίου ήταν τόσο σφοδρή, που νόμιζαν ότι γινόταν σεισμός. Εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν και πετάχτηκαν έντρομοι, νομίζοντας ότι πρόκειται για σεισμική δόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση