GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης: Ο Μίχαλος στηρίζει τον Τσίπρα αλλά υποκρίνεται τον νεοδημοκράτη - ΒΙΝΤΕΟ

"Ο κ. Μίχαλος στηρίζει τον Τσίπρα και υποκρίνεται τον νεοδημοκράτη" δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, στη...

"Ο κ. Μίχαλος στηρίζει τον Τσίπρα και υποκρίνεται τον νεοδημοκράτη" δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκπομπή "Ξυπναμε Μαζί" στο Epsilon, αναφορικά με τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μίχαλου από το κόμμα.

"Η συμμετοχή σε ένα κόμμα δεν γίνεται με το ζόρι, δεν είναι υποχρεωτική, γίνεται επί εθελοντικής βάσεως. Δηλαδή συμφωνείς με αυτά που λέει ένα κόμμα; Υποστηρίζεις αυτά που λέει ένα κόμμα; Είσαι σε αυτό το κόμμα. Δεν σύμφωνείς μονίμως με αυτά που λέει ένα κόμμα; Είσαι πάντα στα ακριβώς αντίθετα; Τότε δεν μπορείς να είσαι σε αυτό το κόμμα. Δεν λέω να έχεις μία δύο διαφωνίες, όταν είσαι πάντα αντίθετος σε όλα τα ζητήματα, η προσωπική σου γραμμή είναι ενάντια στο κόμμα, όπου υποτίθεται ανήκεις, τότε προφανώς υπάρχει πρόβλημα" ανέφερε.

"Λέει η ΝΔ θέλω εκλογές, λέει ο κ. Μίχαλος όχι, μια χαρά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να ολοκληρώσει τη θητεία του. Σας το λέω και ως μέλος του ΕΒΕΑ, ψηφίζω ως επιχειρηματίας μικρομεσαίος, ποιος είπε στον κ. Μίχαλο ότι εκπροσωπεί τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες των Αθηνών, ότι δεν θέλουμε εκλογές;" συμπλήρωσε.

"Ο κ. Μίχαλος μπορεί να έχει τους δικούς του λόγους, σεβαστούς, καμία αντίρρηση να θέλει να στηρίξει τον κ. Τσίπρα, να τον στηρίξει με γειά του με χαρά του. Να τον στηρίξει όμως τον κ. Τσίπρα και να υποκρίνεται τον νεοδημοκράτη πάει πάρα πολύ. Δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο, έχω πολλούς φίλους που στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορείς όμως να στηρίζεις ΣΥΡΙΖΑ και να λες ότι είσαι ΝΔ. Και τα δύο δεν γίνονται. Ο κ. Μίχαλος επί μακρό χρονικό διάστημα, εγώ είχα εισηγηθεί να έχουμε δική μας υποψηφιότητα στον ΕΒΕΑ αλλά δεν πέρασε αυτή η άποψη τότε, όμως ο κ. Μίχαλος αποφάσισε να στηρίξει Τσίπρα αλλά να μην υποκρίνεται τον νεοδημοκράτη" είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση