GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με... Μέρκελ η προετοιμασία της Εθνικής Γερμανίας

Η Άνγκελα Μέρκελ θα επισκεφθεί την Εθνική Γερμανίας, που προετοιμάζεται σε καμπ στην Αυστρία, την προσεχή Κυριακή (03/06). «Θέλει ...

Η Άνγκελα Μέρκελ θα επισκεφθεί την Εθνική Γερμανίας, που προετοιμάζεται σε καμπ στην Αυστρία, την προσεχή Κυριακή (03/06).

«Θέλει να πει ένα γεια στην ομάδα», εξήγησε ο Όλιβερ Μπίρχοφ στους δημοσιογράφους που καλύπτουν την προετοιμασία της Εθνικής Γερμανίας για το επικείμενο Μουντιάλ της Ρωσίας, με τον μάνατζερ των «πάντσερ» να συμπληρώνει επί του θέματος:

«Οι πληροφορίες μου λένε ότι σκοπεύει να έρθει στο Έπαν την Κυριακή. Είναι ωραίο να ακούς από εκείνη πως βλέπει τις πιθανότητες της ομάδας μας στη διοργάνωση. Θα είναι σίγουρα μια ωραία ευκαιρία να τα πούμε ξανά».

Οι επισκέψεις της Καγκελάριου στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γερμανίας έχουν… μακρά παράδοση, ενώ το αν η Μέρκελ θα παρακολουθήσει… δια ζώσης ένα ματς της «νατσιονάλμανσαφτ» στο παγκόσμιο Κύπελλο παραμένει άγνωστο.

Πάντως, η «πρώτη κυρία» της Γερμανίας είδε από κοντά τον θρίαμβο της χώρας της στο προ τετραετίας Μουντιάλ στη Βραζιλία ενώ είχε φυσική παρουσία τόσο στην… εντός έδρας διοργάνωση, το 2006, όσο και τέσσερα χρόνια αργότερα στη Νότια Αφρική!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση