GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γυμνή ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η 11η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης... Οι ποδηλάτες έκαναν στάση μπροστά από το Δημαρχεί...

Σε εξέλιξη βρίσκεται η 11η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης...
Οι ποδηλάτες έκαναν στάση μπροστά από το Δημαρχείο κάνοντας ενός λεπτού σιγή για τα θύματα ποδηλάτες και για όσους έχουν υποστεί κάποιο τροχαίο με ποδήλατο.
Πιο συγκεκριμένα, ζητούν την άμεση κατασκευή προστατευμένου πλήρους δικτύου ποδηλατόδρομων διπλής κατεύθυνσης, ασφαλτοστρωμένων, αποκλειστικής χρήσης, με μόνιμη διαχωριστική νησίδα μεγάλου ύψους για την αποφυγή παράνομης στάθμευσης και κίνησης άλλων οχημάτων.
Η ποδηλατοδρομία θα κατευθυνθεί σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Οι ποδηλάτες είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το απόγευμα στο πάρκο της ΧΑΝΘ, όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει δρώμενα, bodypainting και μουσική. Καλλιτέχνες και ερασιτέχνες δημιούργησαν έργα τέχνης στα σώματα τους στέλνοντας κοινωνικά μηνύματα.
Όπως λένε οι διοργανωτές, «ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα STOP στην “άσεμνη” έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία». Μια γιορτή για το Ποδήλατο, το Περιβάλλον, το Ελεύθερο Σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση