GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κτηνωδία - Της έριξαν ναρκωτικό στο ποτό της και μετά την βίασαν ομαδικά - Την ξέκαναν χτυπώντας την μέχρι θανάτου - ΒΙΝΤΕΟ

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τέσσερις άνδρες να κρατούν στα χέρια τους μια μεθυσμένη και ναρκωμένη γυναίκα και να την μεταφέρου...

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τέσσερις άνδρες να κρατούν στα χέρια τους μια μεθυσμένη και ναρκωμένη γυναίκα και να την μεταφέρουν έξω από το μπαρ, όπου παρακολουθούσε τον τελικό του Champions League με φίλους της. Την μετέφεραν σε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια την βίασαν και την δολοφόνησαν.

Η 21χρονη Nong Gift, παρακολουθούσε τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τους φίλους της στο Chanthaburi, της Ταϊλάνδης. Η κοπέλα λιποθύμησε μέσα στο μπαρ και οι συγγενείς της υποστηρίζουν πως οι δράστες της έριξαν ναρκωτική ουσία στο ποτό της. Οι τέσσερις άνδρες την μετέφεραν σε ένα βανάκι και είπαν ότι θα την πήγαιναν σπίτι της.

Όμως, οι δράστες, μεταξύ των οποίων ήταν και ένας γνωστός της κοπέλας, την οδήγησαν σε μία απόμερη τοποθεσία, όπου την βίασαν ομαδικά και την χτύπησαν μέχρι θανάτου.

Οι δράστες είναι οι Nattaphong Saenkraud, Patti Boonthal, Panya Chan Somdee και Suitsit Jaechim και ομολόγησαν το έγκλημά τους στην αστυνομία.

Το βίντεο δείχνει τους άνδρες να μεταφέρουν την Nong έξω από το νυχτερινό κέντρο με τη βοήθεια μιας φίλης της, η οποία πίστευε ότι θα την πήγαιναν στο σπίτι της.

"Το θύμα βρέθηκε νεκρό το ίδιο βράδυ. Οι τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν και ομολόγησαν τη συμμετοχή τους. Το θύμα βιάστηκε και από τους τέσσερις και μετά την χτύπησαν μέχρι που άφησε την τελευταία της πνοή. Το σώμα της βρέθηκε με αφρό στο στόμα της, αίμα στη μύτη της και τα ρούχα της πεταμένα δίπλα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση