GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαψεύδει η Προεδρία της Δημοκρατίας ότι υπήρξε διαρροή για τις δηλώσεις Σαμαρά

Διαψεύδουν πηγές της Προεδρίας της Δημοκρατίας πως υπήρξε διαρροή σχετικά με τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά. Σημειώνεται ότι σύμφω...

Διαψεύδουν πηγές της Προεδρίας της Δημοκρατίας πως υπήρξε διαρροή σχετικά με τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα, κύκλοι της Προεδρίας φέρονταν να σχολίαζαν: «Όποιος δεν έχει κοντή μνήμη, ξέρει ποιος έβαλε "κόκκινες γραμμές" στα εθνικά θέματα».

Πριν από λίγο πηγές της Προεδρίας της Δημοκρατίας ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι, δεν υπήρξε ουδεμία διαρροή από την Προεδρία, ως απάντηση στις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού.

Υπενθυμίζεται ότι σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε ότι οι πανηγυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορούν να καλύψουν την καθολική απογοήτευση του ελληνικού λαού προσθέτοντας πως «η ανιστόρητη σύμπλευση τουΠροέδρου της Δημοκρατίας με τον κ. Τσίπρα, δεν είναι ικανή να σβήσει από την εθνική μνήμη τις παρακαταθήκες των Κωνσταντίνου Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση