GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ...

Αξελός Χρήστος   Αγαπητοί Συνάδελφοι, Φίλες και Φίλοι, Η κρίσιμη ώρα έφτασε ! Στις 13-14 & 15 Ιουνίου καλούμαστε όλοι να εκλέξουμ...

Αξελός Χρήστος 
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Φίλες και Φίλοι,
Η κρίσιμη ώρα έφτασε !
Στις 13-14 & 15 Ιουνίου καλούμαστε όλοι να εκλέξουμε το νέο Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ.
Είναι οι κρισιμότερες εκλογές στην μακρόχρονη ιστορία του ταμείου μας, που δεκαετίες πίσω, αείμνηστοι συνάδελφοι δημιούργησαν για να μπορούμε μέχρι σήμερα να έχουμε Υγεία, Περίθαλψη, Επικούρηση και Εφάπαξ.
Και τονίζω το μέχρι σήμερα γιατί δυστυχώς μια ομάδα συναδέλφων (!) με ενέργειες, πράξεις και αποφάσεις τους ενισχύουν την κυβερνητική θέση και απόφαση που είναι, προς το παρόν, η συρρίκνωση του ΕΔΟΕΑΠ (!) και το «πετσόκομμα» των επικουρικών μας συντάξεων.
Συνάδελφοι,
Στις εκλογές αυτές πρέπει όλοι να δώσουμε ένα δυναμικό ΠΑΡΟΝ και με τη ψήφο μας να δώσουμε ισχυρή απάντηση σ΄αυτούς που παίζουνε «βρώμικα παιχνίδια» και έχουνε βάλει στόχο να μας «εξοντώσουν» ηθικά και οικονομικά.
ΔΕΝ πρέπει να τους περάσει !
Γι αυτό σας καλώ να προσέλθετε να στηρίξετε με την εμπιστοσύνη σας συναδέλφους, που αποδεδειγμένα, όλα αυτά τα χρόνια, έχουν παλέψει ώστε ο ΕΔΟΕΑΠ να παραμείνει ΙΣΧΥΡΟΣ και ΔΥΝΑΤΟΣ ! έτσι όπως τον οραματίστηκαν οι παλαιότεροι συνάδελφοι που με θυσίες, πολύ και έντιμη δουλειά και χωρίς κομματικές και συνδικαλιστικές παρωπίδες ίδρυσαν και κράτησαν σ΄αυτό το υπέρλαμπρο, επιθυμητό αλλά και ζηλευτό από πολλούς επίπεδο.
Με την ευκαιρία θέλω να σας κάνω γνωστό ότι, θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές αυτές και περιμένω τη δική σας στήριξη ώστε, όπως έκανα μέχρι σήμερα, να μπορέσω να εργαστώ με μοναδικό γνώμονα να συνεχίσει ο ΕΔΟΕΑΠ να είναι το ταμείο όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ, αλλά και το «αποκούμπι» των συνταξιούχων που κάποιοι έχουν βάλει στο άδικο, ανέντιμο και απάνθρωπο στόχαστρό τους.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ
ΕΙΝΑΙ Α Π Α Ρ Α Ι Τ Η Τ Η !
Σας ευχαριστώ και σας δίνω ραντεβού στη κάλπη.

ΑΞΕΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ)
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση