GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγέλλει τη διαιτησία του ματς με τη Ρωσία η Αίγυπτος

Επίσημη καταγγελία για λάθη της διαιτησίας που θεωρούν πως έκριναν το αποτέλεσμα στο ματς με τη Ρωσία αναμένεται να καταθέσει η Αί...

Επίσημη καταγγελία για λάθη της διαιτησίας που θεωρούν πως έκριναν το αποτέλεσμα στο ματς με τη Ρωσία αναμένεται να καταθέσει η Αίγυπτος, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας.

Συγκεκριμένα, ο Άμπο Ρίντα ανέφερε στο πρακτορείο Reuters πως: «Θέλουμε να ερευνηθεί η παρουσία όλης της διαιτητικής ομάδας», στην ήττα με 3-1 από τη Ρωσία, που οδήγησε την Αίγυπτο στον αποκλεισμό από τη συνέχεια του παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι φάσεις, στις οποίες θα βασιστεί για την καταγγελία της είναι δύο. Αρχικά σε φάουλ πάνω στον Αχμέντ Φατί που δεν δόθηκε λίγο πριν το αυτογκόλ που πέτυχε στις αρχές του ημιχρόνου, αλλά και σε πέναλτι που δεν καταλογίστηκε στο 78ο λεπτό.

«Ο διαιτητής θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει VAR για να τσεκάρει και να δώσει το πέναλτι. Θα έπρεπε, επίσης, να έχουν δει το σπρώξιμο στον Φατί. Είναι δικαίωμά μας να ζητήσουμε να ερευνηθούν», σχολίασε ο Ρίντα.

Όσο για τα παράπονα του κόσμου για τον αποκλεισμό, είπε: «Ξέρω πως ο κόσμος στην Αίγυπτο δεν είναι χαρούμενος με αυτά τα αποτελέσματα, αλλά είναι το πρώτο μας τουρνουά μετά από 28 χρόνια. Μας λείπει η εμπειρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση