GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλος στο θρίλερ της Κρήτης - Βρήκαν την ανήλικη αγνοούμενη στη… θάλασσα

Λήξη συναγερμού σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ηράκλειο της Κρήτης μετά τον εντοπισμό της 17χρονης Κατερίνας από την Ουκραν...

Λήξη συναγερμού σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ηράκλειο της Κρήτης μετά τον εντοπισμό της 17χρονης Κατερίνας από την Ουκρανία που τα ίχνη της είχαν χαθεί από το μεσημέρι της Πέμπτης, όποτε και έφυγε από το σπίτι της στην Ανάληψη Πεύκων.

Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη είχε αφήσει σημείωμα στη μητρική της γλώσσα, σημειώνοντας ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, η ανήλικη βρέθηκε στη θάλασσα 2,5 ναυτικά μίλια ανοιχτά της Σταλίδας και ευτυχώς ζωντανή.

Για καλή της τύχη, από το σημείο περνούσε τυχαία το τουριστικό σκάφος "Ελένη" με αποτέλεσμα το πλήρωμα του να αντιληφθεί τους κινδύνους που διέτρεχε η κοπέλα και να τη διασώσει.

Η 17χρονη, αν και είχε τις αισθήσεις της όμως ήταν φανερά καταβεβλημένη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση