GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος στο Μεσολόγγι - Στα χέρια της αστυνομίας γνωστό ζευγάρι για το κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων - ΤΩΡΑ

Σε εξέλιξη είναι εκτεταμένη επιχείρηση της Διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας για υπόθεση π...

Σε εξέλιξη είναι εκτεταμένη επιχείρηση της Διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας για υπόθεση παράνομων ελληνοποιήσεων.

Σύμφωνα με το agriniotimes.gr, τρία άτομα έχουν προσαχθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και ανακρίνονται για τη συμμετοχή τους σε κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων αλλοδαπών.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα άτομα αυτά είναι γνωστά στην τοπική κοινωνία του Μεσολογγίου. Πρόκειται για ένα ανδρόγυνο και άλλον έναν άνδρα. Οι δυο άνδρες κατέχουν αξιώματα στην αυτοδιοίκηση.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι έγινε σαρωτικός έλεγχος από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας στο Τμήμα Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στο Μεσολόγγι.

Πολυμελές Κλιμάκιο της υπηρεσίας βρέθηκε από το πρωί της Τετάρτης στο Μεσολόγγι και έκανε φύλλο και φτερό το συγκεκριμένο τμήμα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ευρήματα που έχουν να κάνουν με νομιμοποιήσεις μεταναστών που μπήκαν στο μικροσκόπιο και αναμένονται τα αποτελέσματα των ελέγχων.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: agriniotimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση