GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι προβλέπουν οι «Ιταλοί» της Εθνικής, Τοροσίδης-Λυκογιάννης, για το Παγκόσμιο Κύπελλο

«Απογειωθείτε» με τους διεθνείς για τη Ρωσία. Από σήμερα και κάθε ημέρα, μέχρι την έναρξη της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής, 13 πα...

«Απογειωθείτε» με τους διεθνείς για τη Ρωσία. Από σήμερα και κάθε ημέρα, μέχρι την έναρξη της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής, 13 παίκτες της Εθνικής Ομάδας, που αγωνίζονται στο εξωτερικό και ο ομοσπονδιακός προπονητής Μίκαελ Σκίμπε, με αποκλειστικές συνεντεύξεις τους στον ΟΠΑΠ, μεταφέρουν το κλίμα που υπάρχει στις χώρες, εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου και προβλέπουν την ομάδα-έκπληξη, το ζευγάρι τελικού και τον νικητή της διοργάνωσης.

Κάθε ημέρα και ένα βίντεο, με δηλώσεις στον ΟΠΑΠ, του Κώστα Μήτρογλου, του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, του Παναγιώτη Ρέτσου και των υπόλοιπων διεθνών, που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό και την ημέρα της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου η μεγάλη συνέντευξη του Μίκαελ Σκίμπε.

Πρώτος προορισμός, στο ταξίδι για τη Ρωσία, η Ιταλία. Ο Βασίλης Τοροσίδης της Μπολόνια και ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης της Κάλιαρι εξηγούν στον ΟΠΑΠ, πόσο έχουν επηρεαστεί οι Ιταλοί από την απουσία της Εθνικής ομάδας τους, μετά από 60 χρόνια, από τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση