GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δ.Καμμένος: Παίζουμε με το μέλλον της πατρίδας, όχι με την καρέκλα - Θα κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και θα αποφασίσω - ΒΙΝΤΕΟ

"Πρέπει να αποτρέψουμε με κάθε τρόπο να υπογραφεί η σύμβαση από τον κ. Κοτζιά" δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καμμένος μιλώ...

"Πρέπει να αποτρέψουμε με κάθε τρόπο να υπογραφεί η σύμβαση από τον κ. Κοτζιά" δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ ερωτηθείς τι θα πράξει στην ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, τόνισε: "Θα κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, θα αποφασίσω και την ώρα της ψήφου θα πάω να ψηφίσω".
Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στο άρθρο 8 της συμφωνίας και είπε ότι ουσιαστικά ξαναγράφει την ιστορία της Ελλάδας. "Από πού και ως πού; Έχω αλυτρωτικά στοιχεία στο δικό μου βιβλίο, γιατί να το αλλάξω; Αυτό είναι εχθρικό προς την ελληνική ιστορία και παράδοση".
Έντονη ήταν η αντίδρασή του εξέφρασε και για το άρθρο 6. "Λέει ότι απαγορεύεται να συναθροιστούν ιδιώτες οι οποίοι θα διαδηλώσουν κατά των Σκοπιανών στην Ελλάδα, εάν το άλλο μέρος σε καταγγείλει για εχθρότητα , βία, μίσος, σωβινισμό, προπαγάνδα . Θα έρθει κάποιος που πιθανόν πιστεύει ότι υποδαυλίζω το σωβινισμό και δεν θα μου επιτρέψει να διαδηλώσω και να έχω άποψη στη χώρα μου. Θα έρθουν να μου αλλάξουν την ιστορία και θα μου πουν δεν θα βγεις στον δρόμο; Από πού κι ως πού; είπε, χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι.
"Απαγόρευση διαδήλωσης και συναθροίσεων είχαμε μόνο στη χούντα" ανέφερε χαρακτηριστικά.
"Ο καθένας θα λάβει τις αποφάσεις του. Εδώ παίζουμε με το μέλλον της πατρίδας όχι με την καρέκλα και σε όποιον αρέσει" τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της βουλής, "Τους δώσαμε υπόσταση έθνους, μεγαλύτερο σφάλμα δεν υπάρχει. Θέλω να μου πει κάποιος ποιο είναι το πρόβλημα που λύσαμε και τι κερδίσαμε" συμπλήρωσε αναφερόμενος στη συμφωνία.
Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ

1 σχόλιο

  1. 1ον.


    Μισές Αλήθειας!

    Η Ιδεολογία Της Χρυσής Αυγής (Χ.Α. = Χίτλερ Αντολφ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ!!!
    Αυτή Όμως Είναι η Μισή Αλήθεια!

    Διότι η Αλλη Μισή Αλήθεια Είναι ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η "ΜΟΝΤΕΡΝΑ" ΕΛΙΤΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ! ΌΠΟΥ Η Χρυσή Αυγή παίζει ως "Νεάνταρταλ" Ναζισμός Τού "Χθές" το ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΌΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ!!!) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ:"ΑΠΟΙΚΙΑ ΕΛΛΑΣ"!

    Δηλαδή το ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ Η "ΣΚΟΥΠΑ" ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ;;;; ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ: ΝΑΙ!!! (Αυτό το βλέπουμαι στην Στάση που Κρατά στο θέμα του Ονόματος "Μακεδονία"! ΚΑΘΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (με κάλυμμα... "κουμουνιστικό"!)

    Τα "Υπόλοιπα" Εξωκοινοβολευτικά Αριστεροκουμουνιστικά σχήματα θα τα βρεις σε λίστες ΜΚΟ ή στα μισθολογικά Των Σκατοκυπατζίδων!!!




    ΥΓ. Σε Περίπτωση που το ΚΚΕ δεν ψηφίσουν ΤΗΝ ΜΟΜΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ (και ΌΧΙ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΆΝΩ!!!







    2ον.

    Και πώς ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΌΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ... ΕΙΤΑΝΕ ΤΟΥ ΑΡΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΕΛΑΣ!!!

    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΟΡΟΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ... ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΟΣ/ΛΕΞΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!!

    Ασχολιούνται ΟΛΟΙ ΜΕ (Κρατικοδίαιτους") ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ και κάπου κάποια... Απεργία στον κάτω από άνω Μαχαλά!!! Πως ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΝΤΕΜΕΚ ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟ "ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ"!!

    ΕΔΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ μιλά για το σουβλατζίδικο του μπάρμπα Θωμά!!!

    Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΤΟ "ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ/ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΉΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!

    ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ: Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΈΧΕΙ ΤΑΥΤΗΣΤΕΙΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!!!

    ... ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ (ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΓΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ!) ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ "ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ" ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!! ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ!!! ΚΑΙ Ο "ΕΠΙΣΗΜΟΣ" ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΘΑ ΝΑΙ Ο ΕΠΙΤΑΓΧΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΟΥ 1922!!!

    ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ: ΌΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΡΠΙΑ!!! ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ!!! ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ "ΟΝΟΜΑ" ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ (μοντέρνες καταστάσεις) ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε.!!! ΆΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΛΕΝΙΝ ΚΥΡΙΟΙ ΝΤΕΜΕΚ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ"!!!

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ (ΕΠΙΤΗΔΕΣ;;;;) ΣΤΗΝ ΚΑΖΕΡΤΑ-ΛΙΒΑΝΟ-ΒΑΡΚΙΖΑ (ΚΑ.ΛΙ.ΒΑ.) ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση