GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τη βασίλισσα Ελισάβετ θα συναντηθεί τον επόμενο μήνα ο Ντόναλντ Τραμπ

Με τη βασίλισσα Ελισάβετ θα συναντηθεί κατά την επίσκεψη του στη Βρετανία ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως αποκάλυψε ο Αμερικανός πρέσβης στ...

Με τη βασίλισσα Ελισάβετ θα συναντηθεί κατά την επίσκεψη του στη Βρετανία ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως αποκάλυψε ο Αμερικανός πρέσβης στο Λονδίνο μιλώντας στο Skynews.

Ο Τραμπ αναμένεται στη Βρετανία στα μέσα Ιουλίου κι ενώ είχε προηγηθεί φημολογία μηνών με επίκεντρο την ημερομηνία της επίσκεψής του στη χώρα. Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο συνάντησης με τη βασίλισσα, ο Αμερικανός πρέσβης των ΗΠΑ Γούντι Τζόνσον απάντησε: «Ναι, θα πρέπει να δει την επικεφαλής του βρετανικού κράτους», προσθέτοντας ότι δεν έχουν οριστικοποιηθεί όλες οι λεπτομέρειες του ταξιδιού του Προέδρου των ΗΠΑ.

«Το να συναντηθεί με την Αυτής Μεγαλειότητα είναι το σημαντικότερο, διότι είναι η αρχηγός (του βρετανικού) κράτους» ανέφερε στο Sky News.

Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση