GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τόσκας: Ο Ρουβίκωνας κάνει ζημιά στην κυβέρνηση- Λόγια του αέρα τα περί ατιμωρησίας

"Λόγια του αέρα" χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, τα περί ατιμωρησίας του "Ρ...

"Λόγια του αέρα" χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, τα περί ατιμωρησίας του "Ρουβίκωνα", μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

Όπως είπε ο υπουργός, μέχρι τώρα έχουν γίνει 120 συλλήψεις μελών του Ρουβίκωνα και κατηγόρησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι "προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με ψέματα". "Την κανονικότητα μόνο ο ίδιος δεν τη βλέπει, τη βλέπουν οι τουρίστες που έρχονται κατά χιλιάδες", πρόσθεσε.

"Κάνει ζημιά στην κυβέρνηση" είπε ο υπουργός αναφερόμενος στην αναρχική συλλογικότητα. "Υπάρχει προβληματισμός για το αν κάνει προβοκατόρικες πράξεις. Το θέμα είναι ποιον ωφελούν. Οχι πάντως την κυβέρνηση". ανέφερε.

Ο κ. Τόσκας κάλεσε όποιον έχει πρόταση για νέο νομοθετικό πλαίσιο, να την καταθέσει και πρόσθεσε πως "αν αρχίσουμε να μιλάμε για ιδιώνυμα, περνάμε σε άλλες καταστάσεις".

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη επιτέθηκε και στο Κίνημα Αλλαγής που ζητά συνεχώς την παραίτησή του λέγοντας πως ανακάλυψαν προβλήματα ασφάλειας στην Χαριλάου Τρικούπη μετά το 2015 ξεχνώντας τι γινόταν πριν. "Μαζί με το όνομά τους άλλαξαν και τον τρόπο που βλέπουν την πραγματικότητα" σχολίασε. Υπερασπίστηκε επίσης το έργο του σημειώνοντας ότι η κατάσταση στην Αθήνα είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη κυβερνητική περίοδο με τα χημικά και τα άγρια επεισόδια.

Πηγή: news24/7.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση