GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμανατίδης: Είναι άθλια η προσπάθεια διασύνδεσης εθνικών ζητημάτων με τα οικονομικά - ΒΙΝΤΕΟ

"Το τι συζητάνε στα πηγαδάκια δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που ουσιαστικά γίνεται στην πολιτική. Με εκνευρίζει που συνδέουν τ...

"Το τι συζητάνε στα πηγαδάκια δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που ουσιαστικά γίνεται στην πολιτική. Με εκνευρίζει που συνδέουν τα εθνικά θέματα με τα οικονομικά. Δεν υπάρχει καμία τέτοια διασύνδεση, είναι άθλια η προσπάθεια διασύνδεσης εθνικών ζητημάτων με οικονομικά. Δεν έχει σχέση η συμφωνία των Πρεσπών με τη μείωση του χρέους", δήλωσε ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, μιλώντας στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου, σχετικά με όσα είπε ο Δημήτρης Καμμένος για οικονομικά ανταλλάγματα σε σχέση με τη συμφωνία.

"Η συμφωνία γράφει ότι δεν υπάρχει μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα. Δεν ανοίγει πόρτα στον αλυτρωτισμό. Κλείνει πόρτα και υψώνει τείχη. Είχαμε αρνητικά τετελεσμένα στη χώρα. Με τη συμφωνία τα διορθώσαμε όλα", συμπλήρωσε.

Σχετικά, με τις αντιδράσεις πολιτών, οι οποίοι αποδοκιμάζουν πολιτικούς ανέφερε ότι "όσα περισσότερα λέμε για τη συμφωνία, οι αντιδράσεις πολιτών θα σταματήσουν", ενώ προέτρεψε τον κόσμο να διαβάσει ολόκληρη τη συμφωνία.

Πρόσθεσε δε, ότι η αντιπολίτευση δεν πρέπει να ενισχύει τις αντιδράσεις των πολιτών. "Ο κ. Μητσοτάκης είναι δέσμιος μίας συνιστώσας εσωτερικής του κόμματός του. Εάν δεν απαλλαγεί από αυτά, θα καταλήξει η ΝΔ να είναι ιστορικό βαρίδι σε αυτά που προσπαθεί η χώρα μας. Είναι κρίμα για ένα κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο από το "Ε":

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση