GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολιτικό Συμβούλιο ΣΥΡΙΖΑ: Τα σχέδια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης από τη ΝΔ έπεσαν στο κενό - Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα

Η θετική ατζέντα της επόμενης περιόδου από την έξοδο από τα μνημόνια τον ερχόμενο Αύγουστο, μετά μάλιστα τις τελευταίες εξελίξεις,...

Η θετική ατζέντα της επόμενης περιόδου από την έξοδο από τα μνημόνια τον ερχόμενο Αύγουστο, μετά μάλιστα τις τελευταίες εξελίξεις, τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ και τη συμφωνία στο Eurogroup, βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Κοινή πεποίθηση των μελών του Συμβουλίου, είναι πως «η Ελλάδα γυρίζει σελίδα» και αυτό αναγνωρίζεται στην Ευρώπη, ενώ αυξάνονται συνεχώς τα θετικά μηνύματα για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Το ζητούμενο της επόμενης περιόδου, είναι το πώς θα μεταφραστούν τα θετικά αυτά οικονομικά δεδομένα στην καθημερινότητα των πολιτών.

Τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του κυβερνώντος κόμματος, εκτίμησαν ότι οι εξελίξεις αυτές, η αναμενόμενη έξοδος από τα μνημόνια και η επάνοδος της χώρας στην κανονικότητα διαψεύδουν το καταστροφολογικό αφήγημα της ΝΔ, και εντείνουν το στρατηγικό της αδιέξοδο. Διαπίστωσαν επίσης ότι το νέο στοιχείο στην πολιτική της ΝΔ είναι ότι υπάρχει πλήρης ακροδεξιά στροφή της ηγεσίας της, που εκφράζεται και με την πολιτική κάλυψη που έχει δώσει στην ακροδεξιά βία και τον εθνικιστικό διχαστικό λόγο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το Πολιτικό Συμβούλιο απασχόλησαν και οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις μετά την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης Γιώργου Λαζαρίδη. Τα μέλη του Οργάνου εκτίμησαν ότι υπάρχει σχέδιο αποστασίας το οποίο εντάσσεται στο ίδιο πλαίσιο του πολιτικού αδιεξόδου της ΝΔ. Το σχέδιο αυτό εκφράστηκε με την ολομέτωπη επίθεση οργανωμένων συμφερόντων με στόχο την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης, και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι τα σχέδια αυτά έπεσαν στο κενό.

«Η κυβέρνηση συνεχίζει και το επόμενο διάστημα με θετική ατζέντα και στόχο να επικοινωνήσει με τους πολίτες το σχέδιο της για την επόμενη περίοδο», τόνισαν τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση