GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα επίθεση του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας

Δέκα στόχους στη Λωρίδα της Γάζας έπληξε η ισραηλινή πολεμική αεροπορία. Όπως αναφέρει η πλευρά των Ισραηλινών, οι επιδρομές έγινα...

Δέκα στόχους στη Λωρίδα της Γάζας έπληξε η ισραηλινή πολεμική αεροπορία. Όπως αναφέρει η πλευρά των Ισραηλινών, οι επιδρομές έγιναν ως αντίποινα για την εκτόξευση πυραύλων από τον παλαιστινιακό θύλακα τα τελευταία 24ωρα.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε μέσω Twitter:«Πριν από λίγα λεπτά, μαχητικά αεροσκάφη (...) στοχοθέτησαν δέκα θέσεις των τρομοκρατών σε τρεις στρατιωτικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στην τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας. Ανάμεσα στους στόχους ήταν δύο εγκαταστάσεις κατασκευής και αποθήκευσης πυρομαχικών και ένα στρατιωτικό συγκρότημα».

«Τα πλήγματα διεξήχθησαν σε ανταπόδοση για τις εκτοξεύσεις ρουκετών και διάφορες τρομοκρατικές ενέργειες που ενορχήστρωσε η τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς το Σαββατοκύριακο», ανέφερε και έκανε λόγο περί ρίψεων «μιας χειροβομβίδας», «εκρηκτικών μηχανισμών», για «απόπειρες διέλευσης του φράκτη ασφαλείας, καταστροφές υποδομών ασφαλείας και εμπρησμούς στο ισραηλινό έδαφος με εμπρηστικούς χαρταετούς και μπαλόνια».

Δεν υπήρξε ανάληψη ευθύνης για τις εκτοξεύσεις των ρουκετών, ούτε υπήρξαν αναφορές για θύματα σε καμία από τις δύο πλευρές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση