GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Κρήτη ο Τραμπ λίγο πριν από τη συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην αμερικανική βάση της Σούδας αναμένεται να βρεθεί ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, λίγα μόλις 24ωρα ...

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην αμερικανική βάση της Σούδας αναμένεται να βρεθεί ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, λίγα μόλις 24ωρα πριν από την ιστορική συνάντηση που θα έχει με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το προεδρικό αεροσκάφος Air Force One που θα μεταφέρει τον πλανητάρχη στην Σιγκαπούρη, θα προσγειωθεί για ανεφοδιασμό στο αεροδρόμιο της Σούδας. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αν ο Αμερικανός Πρόεδρος κατέβει από αυτό, ή αν η πολυμελής αμερικανική αποστολή παραμείνει στο αεροσκάφος έως ότου ολοκληρωθεί ο ανεφοδιασμός με καύσιμα.
Πάντως, οι προετοιμασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στον αμερικανικό τομέα της βάσης της Σούδας συγκλίνουν προς το σενάριο της ολιγόλεπτης -έστω- συνάντησης του Ντόναλντ Τραμπ με την διοίκηση και το προσωπικό της Αμερικανικής Βάσης.
Άλλωστε, σε μια περίοδο όπου η ζώνη της νοτιοανατολικής μεσογείου αποτελεί ένα από τα πιο "καυτά" σημεία του πλανήτη, η παρουσία και μόνο του Αμερικανού Προέδρου στην Αεροπορική Βάση της Σούδας έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία.
Πηγή: ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση