GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος με τη γυναικολόγο που αποκεφάλισε βρέφος στη γέννα άλλα επιστρέφει στη δουλειά της παρ' ότι καταδικάστηκε- ΒΙΝΤΕΟ

Μια γυναικολόγος, η οποία αποκεφάλισε ένα μωρό μέσα στη μήτρα της μητέρας του, καταδικάστηκε για ιατρικό λάθος. Η 43χρονη γιατρός ...

Μια γυναικολόγος, η οποία αποκεφάλισε ένα μωρό μέσα στη μήτρα της μητέρας του, καταδικάστηκε για ιατρικό λάθος. Η 43χρονη γιατρός έπρεπε να είχε κάνει καισαρική τομή στην έγκυο, καθώς το μωρό βρισκόταν σε επικίνδυνη θέση, αλλά επέλεξε τον φυσιολογικό τοκετό.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, η Δρ. Vaishnavy Laxman μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται σε μαιευτήρια στη χώρα της, παρά το ολέθριο λάθος της, που στοίχισε τελικά την ζωή ενός αθώου βρέφους με αυτόν τον φρικιαστικό τρόπο.

Όπως αποδείχτηκε στο δικαστήριο, η Δρ. Laxman είπε στη μητέρα να σπρώξει, ενώ αυτή τραβούσε το μωρό από τα πόδια.Η συγκεκριμένη κίνηση είχε ως αποτέλεσμα το σώμα να αποκοπεί από το κεφάλι, το οποίο έμεινε μέσα στη μήτρα της μητέρας.

Κατόπιν δύο άλλοι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική, αφαιρώντας το κεφάλι του βρέφους και επανασυγκολώντας το στο σώμα, έτσι ώστε η μητέρα του να μπορέσει να πει το τελευταίο αντίο στο μωρό της.

Παρά το γεγονός ότι το δικαστήριο αναγνώρισε ότι επρόκειτο για λάθος της γιατρού, τελικά αποφάνθηκε ότι αυτό το λάθος δεν σημαίνει ότι είναι ακατάλληλη να ασκεί το επάγγελμά της.

Το τραγικό περιστατικό του αποκεφαλισμού του βρέφους συνέβη στις 16 Μαΐου, στο νοσοκομείο Ninewells Hospital. Η γιατρός είχε ξεκινήσει τη βάρδιά της στις 8.30 το πρωί της προηγούμενης ημέρας και βρισκόταν στο μαιευτήριο για περισσότερες από 24 ώρες, όταν σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό, κάτι που φαίνεται ότι συνέβαλε στην εσφαλμένη κρίση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση