GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίκος Φίλης: Ο Κουφοντίνας κινδυνεύει να πεθάνει - Δεν είναι από τους ανθρώπους που θα υποχωρήσουν εύκολα

«Κινδυνεύει ένας απεργός πείνας να πεθάνει. Διάβασα την έκθεση της αρμοδίου γιατρού. Ο Κουφοντίνας αυτό που ζητεί είναι να μην εξα...

«Κινδυνεύει ένας απεργός πείνας να πεθάνει. Διάβασα την έκθεση της αρμοδίου γιατρού. Ο Κουφοντίνας αυτό που ζητεί είναι να μην εξαιρεθεί από το νόμο, να μην μπορεί να παίρνει άδειες» τόνισε σε συνέντευξή του ο Νίκος Φίλης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Θέμα Fm 104,6 πρόσθεσε πως «Άλλο τι γινόταν τότε και καταδικάστηκαν από τα δικαστήρια για τις πράξεις τους και άλλο σήμερα τι δικαιώματα έχουν ως πολίτες φυλακισμένοι . Εγώ είμαι υπέρ του να εφαρμοστεί ο νόμος».

«Δεν μπορεί να δίνει η πολιτεία το δικαίωμα να μιας εκδικητικής τακτικής απέναντι στους κρατουμένους» είπε στη συνέχεια και αναρωτήθηκε: «δεν ξέρω ποιος θα πάρει την ευθύνη αν του συμβεί κάτι κακό».

«Άλλωστε ο ίδιος Κουφοντίνας δεν είναι από τους ανθρώπους που θα υποχωρήσουν εύκολα. Το ξέρουμε, βεβαίως, εκτελεστής ήταν» κατέληξε ο κ. Φίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση