GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ κατά της συμφωνίας! Ο Καραμανλής "αδειάζει" τον Παυλόπουλο...

Παρέμβαση για τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ στο Μακεδονικό πρόκειται να κάνει ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής ο οποίος  σύμφωνα με πληρ...

Παρέμβαση για τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ στο Μακεδονικό πρόκειται να κάνει ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής ο οποίος  σύμφωνα με πληροφορίες,θα  εκφράσει την διαφωνία του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κώστας Καραμανλής θα αναφέρει σαφώς ότι η παρουσα συμφωνία είναι «βήματα πίσω» από τα όσα ο ίδιος, ως πρωθυπουργός, είχε επιτύχει στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι το 2008. Ενώ πάντα κατά τις ίδιες πηγές, θα περιγράφει ότι δεν διασφαλιζεται πλήρως το erga omnes, αλλά και ότι θα πρέπει πρώτα να κάνουν βήματα τα Σκόπια και μετά να υπάρξει οποιαδήποτε πρόσκληση για έναρξη των διαπραγματεύσεων σε ΝΑΤΟ και ΕΕ.
Η παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού θα έχει ως σημείο εκκίνησης ότι δεν υφίσταται «μακεδονικό έθνος», κάτι που ανέφερε και τον περασμένο Ιανουάριο, σε συνομιλητές του, όπως είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα Realnews. «Δεν υφίσταται μακεδονικό έθνος. Αυτό πρέπει να γίνει καθαρό και επισήμως απολύτως αποδεκτό»  ανέφερε τότε ο πρώην πρωθυπουργός.
Η απόφαση του πρώην πρωθυπουργού να παρέμβει δημόσια δείχνει την κρισιμότητα της κατάστασης και τους κινδύνους που περιέχουν οι κυβερνητικοί χειρισμοί ενώ σε κάθε περίπτωση "αδειάζει" τον πρόεδρο της Δημοκρατίας που χαρακτήρισε δημοσίως "καλή" τη συμφωνία.
Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Καραμανλής έχει σπανίως τοποθετηθεί δημόσια από το 2009. Είχε κάνει μια δήλωση on camera, το 2015, ενόψει του δημοψηφίσματος, μία ακόμη στο συνέδριο της ΝΔ τον περασμένο Δεκέμβριο και γραπτές δηλώσεις στις εκλογικές αναμετρήσεις από το 2009 ως τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση