GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Μόναχο για τη συνάντηση της Κ.Ο. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ο Κ. Μητσοτάκης

Στο Μόναχο, όπου θα παραστεί στη συνάντηση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (EPP Group Study Days), θα μεταβεί ...

Στο Μόναχο, όπου θα παραστεί στη συνάντηση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (EPP Group Study Days), θα μεταβεί την Τετάρτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η συνάντηση έχει ως σκοπό να καθοριστούν οι προτεραιότητες του ΕΛΚ τον τελευταίο χρόνο της τρέχουσας κοινοβουλευτικής περιόδου, ενόψει και των ευρωεκλογών του Μαΐου του 2019, αλλά και να συζητηθούν οι φιλόδοξοι στόχοι του για την Ευρώπη του μέλλοντος.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έχει αύριο κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κA. Tajani. Στη συνέχεια, θα συμμετάσχει στις συζητήσεις για την αποτίμηση του κοινοβουλευτικού έργου της τελευταίας τετραετίας, με εισηγητές τον Πρόεδρο του ΕΛΚ J. Daul και τον Α. Tajani, καθώς και στη συζήτηση για τις ευρωπαϊκές προκλήσεις των επόμενων ετών, με εισηγήτρια την A. Merkel.
Την Πέμπτη, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον Προέδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ, M. Weber, και στη συνέχεια θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στη θεματική ενότητα «Οι φιλοδοξίες μας για το μέλλον της Ευρώπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση