GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Δεν συμφωνούμε και δεν πρόκειται να ψηφίσουμε τη συμφωνία για το Σκοπιανό

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε  ο Πάνος Καμμένος από τα γραφεία των ΑΝΕΛ. Μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν συμφων...

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε  ο Πάνος Καμμένος από τα γραφεία των ΑΝΕΛ. Μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν συμφωνεί και δεν θα ψηφίσει την συμφωνία για το Σκοπιανό. «Θεωρώ ότι είναι μια συμφωνία που δεν θα αποδεχθεί εύκολα ο Πρόεδρος της πΓΔΜ", συμπλήρωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι «η Ελλάδα έχει κερδίσει κάτι πολύ σημαντικό στη διαπραγμάτευση» καθώς, όπως είπε, «δεν είναι εκείνη που ανακόπτει την πορεία της ΠΓΔΜ σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ. «Η Ελλάδα θέλει λύση και εκείνος που αρνείται είναι το κράτος των Σκοπίων» σημείωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ενώ κάλεσε τα υπόλοιπα κόμματα και ιδίως τη ΝΔ να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους απέναντι στον ελληνικό λαό.
Ο κ. Καμμένος, εκτίμησε παράλληλα, πως η εξέλιξη αυτή δεν θα επηρεάσει την κυβερνητική συνοχή, εκτιμώντας πως οι εθνικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της τετραετίας κι αφού η παρούσα Κυβέρνηση εξαντλήσει τη θητεία της.

1 σχόλιο

  1. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ
    Ο Καμμένος είναι ένας γελοίος γραφικός τυχοδιώκτης που έκρυβε την πραγματική ακροδεξιά πολιτική του ταυτότητα πίσω από το αντιμνημονιακό τείχος,και τώρα επειδή δεν «πουλαει» πλέον αυτό το παίζει πατριώτης με το Μακεδονικό μήπως και μπορέσει και τσίμπησε φηφαλάκια και ξαναχωθεί στην βουλή.
    Αυτός ο απίθανος ακροδεξιός ψεκασμένος τύπος που περιμένει την κατάλληλη ώρα για να επιστρέψει στο μαντρί της ΝΔ.
    Ο Καμμενος ο εθνικός και μεγαλύτερος καραγκιόζης που έχει βγει στην πολιτική τα τελευταία χρόνια.
    Δεν υπάρχει δεύτερος.
    Είναι ό,τι πιο αστείο υπάρχει στην πολιτική.
    Το ότι αυτός ο άνθρωπος μπήκε στη βουλή είναι δείγμα τρομερής παρακμής».
    Δεν χάνει ευκαιρία να ρίχνει λάδι στη φωτιά με κάθε ευκαιρία και να ακολουθεί από πίσω.
    Κάθε καταγγελία που κάνει ο κ. Καμμένος αποδεικνύετε θα έλεγα μαλακία αλλά έτσι του δίνω ελαφρυντικά και τον απαλλάσσω!
    Στην ουσία είναι λαϊκιστής του κερατά ακολουθώντας το «γαία πυρί μιχθήτω» για να αποκομίσει κομματικά οφέλη, δηλητηριάζοντας την κοινωνία η όποια με την σειρά της είναι έτοιμη πάνω στην απέλπισια της λόγο του μνημονίου να πιστέψει το κάθε «νούμερο»
    Με όλα αυτά όμως δεν πλήττεται ο Καμμένος, πλήττεται η ελληνική Δημοκρατία στον πυρήνα της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση