GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αινιγματική απάντηση του Δημήτρη Καμμένου για τη στήριξη ή μη της πρότασης μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης- ΒΙΝΤΕΟ

"Το κείμενο της συμφωνίας για το Σκοπιανό που έχει έρθει στη Βουλή είναι κατάπτυστο και ελεεινό, δεν μπορεί να σταθεί και να εκπροσω...

"Το κείμενο της συμφωνίας για το Σκοπιανό που έχει έρθει στη Βουλή είναι κατάπτυστο και ελεεινό, δεν μπορεί να σταθεί και να εκπροσωπήσει το σύνολο των Ελλήνων πολιτών", είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Ο κ. Καμμένος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι "η συμφωνία δίνει γλώσσα, ταυτότητα και όνομα, πρόσβαση μέχρι στην ΑΟΖ του Αιγαίου και απαγορεύει να κάνει μια χώρα συλλαλητήρια κατά του άλλου Κράτους και τέλος δεν σου επιτρέπει να υπαναχωρήσεις", σημειώνοντας ότι "εάν ψηφιστεί από την Βουλή των Σκοπίων, που δεν έχουν λόγο να μην το κάνουν γιατί θα πάρουν πάνω από 30 δισ. από την είσοδο τους στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ, τότε δεν υπάρχει γυρισμός. Εάν δεν περάσει από την ελληνική Βουλή σε έξι μήνες, θα καταψηφιστεί, θα πέσει η κυβέρνηση".
"Ο κ. Κοτζιάς δεν έχει την στήριξη μας ούτε την εξουσιοδότηση μας να πάει να υπογράψει αυτό το κείμενο που είναι ενάντια στα πιστεύω των ΑΝΕΛ», είπε ο κ. Καμμένος και συμπλήρωσε: "Ο καθένας από μας θα κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη, θα κοιτάξει τους πολίτες στα μάτια και θα αποφασίσει τι πρέπει να ψηφίσει".
Αναφορικά με την στήριξη ή μη της πρότασης μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι δεν θα απαντήσει πριν ακούσει όλη τη συζήτηση στην Βουλή, τονίζοντας ωστόσο ότι "εάν δεν είχα αποφασίσει τι θα κάνω, δεν θα ήμουν σοβαρός άνθρωπος. Δεν ανακοινώνω την απόφαση μου".
Ο κ. Καμμένος ουσιαστικά ζήτησε την διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου από τους Ανεξάρτητους Έλληνες για τις διαφορετικές θέσεις που έχει εκφράσει, ενώ αναφορικά με την έγκριση ή μη της συμφωνίας επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά "εάν δέκα Έλληνες έκαναν επί μια εβδομάδα απεργία πείνας για να μην περάσει η συμφωνία, θα ακύρωναν την συνάντηση στις Πρέσπες, όπως έβγαλαν τον Κουφοντίνα;".
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε ότι "όποιος βάλει το χέρι του από τους ΑΝΕΛ επάνω σε συμφωνία με τον όρο 'Μακεδονία', έχει διαγραφεί. Εγώ δεν είμαι από αυτούς που θέλουν να διαγραφούν, εγώ είμαι ιδρυτικό μέλος" και πρόσθεσε ότι πολλοί επιχειρούν να εκβιάσουν την "κυβέρνηση για επίλυση του Σκοπιανού με την παροχή διευκολύνσεων για το χρέος.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση