GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκαρισμένος ο Δήμαρχος Τορόντο από τη δολοφονία του Έλληνα επιχειρηματία

Τα πρόσφατα περιστατικά άγριων δολοφονιών στο Τορόντο -με αποκορύφωμα την εν ψυχρώ εκτέλεση του Έλληνα ομογενή Μάθιου Στάικος- έχουν «σοκ...

Τα πρόσφατα περιστατικά άγριων δολοφονιών στο Τορόντο -με αποκορύφωμα την εν ψυχρώ εκτέλεση του Έλληνα ομογενή Μάθιου Στάικος- έχουν «σοκάρει» τον Δήμαρχο της πόλης Τζον Τόρι.
Σε ανακοίνωσή του ανέφερε: «Τα περιστατικά ένοπλης βίας στην πόλη τα τελευταία 24ωρα είναι σοκαριστικά και σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν αποδεκτά ή θα αγνοηθούν. Ως δήμαρχος προβληματίζομαι με τέτοιου είδους ενέργειες ανεξαρτήτως με το πού λαμβάνουν χώρα.»
«Το πρωί μίλησα με τον αρχηγό της αστυνομίας, Μάρκ Σάντερς, για τις τελευταίες περιπτώσεις δολοφονιών. Με διαβεβαίωσε ότι η αστυνομία του Τορόντο κάνει ο,τι μπορεί προκειμένου να βρεθούν οι δράστες των αποτρόπαιων αυτών πράξεων και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση