GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος στη Χαλκίδα για τον «Νυχτερίδα»...

Σάλος στη Χαλκίδα -Εκλεισαν σε κυνοκομείο τον Νυχτερίδα, το σκύλο-καρτούν σχολείου  Αντιδρούν οι μαθητές και οι καθηγητές του 25ου Δημο...

Σάλος στη Χαλκίδα -Εκλεισαν σε κυνοκομείο τον Νυχτερίδα, το σκύλο-καρτούν σχολείου
 Αντιδρούν οι μαθητές και οι καθηγητές του 25ου Δημοτικού σχολείου Χαλκίδας για τον εγκλεισμό του αδέσποτου σκύλου που προστάτευε το σχολείο τους σε κυνοκομείο.
Το σκυλί είχε γίνει η μασκότ του σχολείου, ενώ όχι μόνο εκπαιδευτικοί και μαθητές του έδιναν φαγητό και νερό καθημερινά, αλλά τα παιδιά είχαν γράψει μέχρι και τραγούδι για τον τετράποδο φίλο τους, τον οποίον φώναζαν «Νυχτερίδα».

Ωστόσο, όπως κατήγγειλε μέσω facebook η διευθύντρια του σχολείου Χαλκίδας, την Τρίτη 5 Ιουνίου παγκόσμια μέρα για το περιβάλλον ο Δήμος Χαλκίδας πήρε τον «Νυχτερίδα» από το σχολείο. «Τον στοιβάξανε στο κυνοκομείο μαζί με πολλά άλλα δύστυχα και αθώα ζωάκια που το μόνο κακό που έκαναν ήταν ότι γεννήθηκαν σκύλοι» αναφέρει η κα Δήμητρα Μανούσου.





Σύμφωνα με τον Δήμο, το σκυλί κλείστηκε σε κυνοκομείο έπειτα από καταγγελίες. Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν οι αρμόδιοι υπάλληλοι του Δήμου Χαλκιδέων για τα αδέσποτα ζώα, έγιναν επώνυμες καταγγελίες για επιθέσεις κατά του συγκεκριμένου σκύλου, κάτι που τους ανάγκασε να τον μεταφέρουν στο δημοτικό κυνοκομείο της Χαλκίδας. Επίσης τόνισαν με νόημα πως «Όποιος επιθυμεί την υιοθεσία του Νυχτεριδα ξερει που θα τον βρει..».

Πάντως, αρκετοί χρήστες του Facebook εξέφρασαν την αντίδρασή τους με την απόφαση να μεταφερθεί η «Νυχτερίδα» σε κυνοκομείο.
Ακολούθως η Διευθύντρια του 25ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, Δήμητρα Μανούσου απέστειλε επιστολή στον Δήμαρχο Χρήστο Παγώνη ζητώντας πίσω τον σκύλο.

Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες του eviazoom.gr, η υπόθεση του σκύλου φαίνεται να έχει αίσια έκβαση, καθώς γνωστοποιήθηκε ότι ο «Νυχτερίδας» υιοθετήθηκε από δύο άτομα τα οποία θα αναλάβουν σύμφωνα με το Νόμο την ευθύνη του ζώου και άμεσα θα μεταφερθεί στο νέο σπιτικό του.
Πηγή- Φωτογραφίες:eviazoom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση