GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το μυστικό που κράτησε...επτασφράγιστο η βασίλισσα Ελισάβετ

Σε επιτυχημένη επέμβαση αφαίρεσης καταρράκτη υποβλήθηκε η Βασίλισσα Ελισάβετ Β' της Βρετανίας, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τα...

Σε επιτυχημένη επέμβαση αφαίρεσης καταρράκτη υποβλήθηκε η Βασίλισσα Ελισάβετ Β' της Βρετανίας, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τα ανάκτορα Μπάκιγχαμ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ της Βρετανίας, η οποία σε ηλικία 92 ετών είναι η μακροβιότερη μονάρχης παγκοσμίως, υποβλήθηκε «με επιτυχία» σε επέμβαση αφαίρεσης καταρράκτη τον Μάιο.

''Η βασίλισσα υποβλήθηκε με επιτυχία σε μια σύντομη και προγραμματισμένη επέμβαση για την αφαίρεση καταρράκτη τον προηγούμενο μήνα'' επισημαίνει εκπρόσωπος τύπου του παλατιού, χωρίς όμως να αναφερθεί αν η συγκεκριμένη επέμβαση έγινε πριν τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελισάβετ είναι η μακροβιότερη μονάρχης παγκοσμίως, καθώς στις 21 Απριλίου έκλεισε τα 92 έτη. Η βασίλισσα όμως παραδοσιακά τα γιορτάζει το δεύτερο Σάββατο του Ιουνίου, προκειμένου οι εορταστικές εκδηλώσεις να διεξαχθούν σε ηπιότερες καιρικές συνθήκες.

Η Βασίλισσα, θα παραστεί, όπως κάθε χρόνο, σε μια στρατιωτική παρέλαση προς τιμήν της στο Λονδίνο. Ωστόσο όμως, ο πρίγκιπας Φίλιππος, θα γιορτάσει τα 97α γενέθλιά του την Κυριακή.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση