GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ριβάλντο: Ο Μέσι πρέπει να πάρει το Μουντιάλ για να συγκριθεί με τον Μαραντόνα

Ο μεγάλος Ριβάλντο, που πέρασε μεταξύ άλλων από Ολυμπιακό και ΑΕΚ, μίλησε για την πρόκληση που έχει μπροστά του ο Λιονέλ Μέσι στο ...

Ο μεγάλος Ριβάλντο, που πέρασε μεταξύ άλλων από Ολυμπιακό και ΑΕΚ, μίλησε για την πρόκληση που έχει μπροστά του ο Λιονέλ Μέσι στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εξέφρασε την πεποίθηση πως πρόκειται για το τελευταίο παγκόσμιο κύπελλο στο οποίο θα συμμετάσχει ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα, ενώ τόνισε ότι αν ο τελευταίος θέλει να συγκρίνεται με τον Μαραντόνα από το κοινό, πρέπει να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι τεράστιος παίκτης, αλλά πολλοί περιμένουν να φέρει έναν σημαντικό τίτλο στη χώρα του. Αυτός είναι ο λόγος που ο Μαραντόνα θεωρείται πάντα ο καλύτερος παίκτης στην Αργεντινή. Ο Μέσι ζει με αυτήν την πίεση.

Θα πρέπει να σκεφτούμε ότι ο Μέσι θα παίξει το τελευταίο του Μουντιάλ στη Ρωσία, θα δώσει τα πάντα για να πάρει τον τίτλο.

Έχει κάνει μεγάλα πράγματα με την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν έχει καταφέρει να κάνει τα ίδια με την Αργεντινή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση