GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεργάτης του Ερντογάν: Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς προστατεύετε τους πραξικοπηματίες - ΒΙΝΤΕΟ

"Η Ελλάδα πρέπει να καταλάβει πως δεν θα κερδίσει κάτι. Η Ελλάδα ως πρώτη κίνηση πρέπει να πιάσει από τα αυτιά αυτούς τους τρ...

"Η Ελλάδα πρέπει να καταλάβει πως δεν θα κερδίσει κάτι. Η Ελλάδα ως πρώτη κίνηση πρέπει να πιάσει από τα αυτιά αυτούς τους τρομοκράτες με τις στολές στρατιωτικών που διέφυγαν στην Ελλάδα, να τους παραδώσει στην τουρκική δικαιοσύνη και τότε θα ξεκινήσει μια νέα εποχή ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία" δήλωσε ο Εγκεμέν Μπαγίς, πρώην υπουργός Ευρωπαϊκής Ένωσης της Τουρκίας, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

O στενός συνεργάτης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τόνισε ότι "Υπάρχουν πολιτικοί στην Ελλάδα που μπορούν να τα καταφέρουν αυτά. Όπως τη νύχτα της 15ης Ιουλίου (απόπειρα πραξικοπήματος), ο πρώτος πολιτικός που με κάλεσε από το εξωτερικό και ρώτησε αν είναι καλά ο Ερντογάν ήταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος είναι τώρα στις Βρυξέλλες. Τέτοιοι άνθρωποι χαίρουν μεγάλης εκτίμησης από τον τουρκικό λαό και τον Ερντογάν. Όμως πρέπει να κάνει κινήσεις και η ελληνική κυβέρνηση. Εσείς πρέπει να καταλάβετε τι είναι το FETO. Περάσατε πολλά από τα πραξικοπήματα και τα αντιμετωπίσατε. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς προστατεύετε τους πραξικοπηματίες".

"Ήμουν σχεδόν σίγουρος πως θα κερδίσει ο πρόεδρός μας όμως περίμενα ένα ποσοστό στα επίπεδα αυτά. Έλεγα πως θα είναι περίπου 51.5%. Όμως πήρε μεγαλύτερο ποσοστό. Αυτό το αποτέλεσμα δείχνει πως ο είναι ο καλύτερος πολιτικός που διαθέτει η Τουρκία, που ξέρει να ακούει τις επιθυμίες του λαού. Είναι δύσκολο να είσαι πρώτος όταν κυβερνάς 16 χρόνια, καθώς ο κόσμος μπορεί να σε βαρεθεί, να κουραστεί. Όμως το να πάρεις και 55% είναι άλλη μια μεγάλη επιτυχία. Είναι μια προσωπική επιτυχία του προέδρου μας. Και να θυμόμαστε πως ο Ερντογάν εξελέγη δήμαρχος με 24.5%, έγινε πρωθυπουργός με 33% και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση αυξάνονται τα ποσοστά του. Ο πήρε όλο και περισσότερες ψήφους. Να δούμε τι θα κάνει μετά από 5 χρόνια. Θα ανέβει πάνω από 55%; Ο λαός καταλαβαίνει καλά τον Ερντογάν και ο Ερντογάν τον λαό. Πρέπει να καταλάβει και η Δύση πως τον λαό αυτό δεν μπορείς να τον ξεχωρίσεις από τον Ερντογάν" σχολίασε ο κ. Μπαγίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση