GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο από την επίθεση στο κτίριο, όπου στεγάζεται το γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση στο κτίριο, όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη έ...

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση στο κτίριο, όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΣΚΑΪ.

Στο βίντεο του ΣΚΑΪ αποτυπώνεται καρέ – καρέ η επίθεση των κουκουλοφόρων οι οποίοι φτάνουν οργανωμένα και ανενόχλητοι έξω από το γραφείο του κ. Βαρβιτσιώτη στην οδό Γενναδίου στην Αθήνα. Μάλιστα, ένας από αυτούς φαίνεται να έχει ένα αντικείμενο στην πλάτη που παραπέμπει σε θήκη για βέλη, ενώ άλλος φέρεται να κρατά έναν πυροσβεστήρα.

Περίπου πέντε με έξι από τους περίπου 15 κουκουλοφόρους ανέβηκαν στον δεύτερο όροφο, όπου προξένησαν φθορές στην πόρτα του Οικοδομικού Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Ελλήνων Δικαστών και Εισαγγελέων Αθήνας, τα γραφεία του οποίου βρίσκονται ακριβώς δίπλα στο γραφείο του κ. Βαρβιτσιώτη. Πέταξαν τρικάκια με συνθήματα αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα και έγραψαν με σπρέι στον τοίχο τη λέξη «αλληλεγγύη».

Τότε ακούστηκε ο πυροβολισμός από τον δρόμο, όπου βρισκόταν ο αστυνομικός συνοδός του κ. Βαρβιτσιώτη στο αυτοκίνητο του και τον περίμενε να κατέβει, με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση