GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ για υποκίνηση επεισοδίων κατά υπουργών - ΒΙΝΤΕΟ

Τη δική του απάντηση στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας ότι καλλιεργεί εμφυλιοπολεμικό κλίμα, έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγ...

Τη δική του απάντηση στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας ότι καλλιεργεί εμφυλιοπολεμικό κλίμα, έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.
"Δε συμφωνώ ούτε με τους προπηλακισμούς, ούτε με τις γιούχες. Εμείς τα καταδικάζουμε όλα αυτά. Δεν βρισκόμασταν εκεί. Αυτοί που τον αποδοκίμασαν ήταν αγρότες. Καταδικάζουμε και τις διχαστικές τακτικές και το συγκρουσιακό κλίμα. Αυτό είναι το fake news της χρονιάς. Διεκδικεί "Χρυσό Βατόμουρο" είπε ο κύριος Αγοραστός σχετικά με τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παπαδόπουλος.
"Η ημερίδα ήταν της Περιφέρειας, των Δήμων, των κτηνοτρόφων, των αγροτών, της Πανελλήνιας Ένωσης Γεωπόνων και πολλών άλλων φορέων και είχε να κάνει με τη νέα ΚΑΠ", ανέφερε ο κ. Αγοραστός, μιλώντας σε ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.
Υπενθυμίζεται ότι στο συνέδριο, τη στιγμή που ανέβηκε στο βήμα να μιλήσει ο βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος, δέχθηκε τους λεκτικούς προπηλακισμούς των παρευρισκομένων, αρχικά για την συμφωνία και την ονομασία των Σκοπίων ενώ στη συνέχεια υπήρξαν και φωνές εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής για κτηνοτρόφους και αγρότες.
Το αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσει ενοχλημένος από το βήμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας έβαλε στο στόχαστρο τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό ενώ αναφορά γίνεται και στην παρουσία στελεχών της Περιφερειακής Αρχής σε κινητοποιήσεις κατά της συμφωνίας Ελλάδας – ΠΓΔΜ.
Αναλυτικά, σε ανακοίνωση της, η Ν.Ε Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει:
«Πληθαίνουν δυστυχώς και στη Λάρισα τα δημόσια κρούσματα ακραίων πρακτικών και έξαλλων συμπεριφορών, με αφορμή το απαράδεκτο κλίμα πατριδοκαπηλίας μετά την υπογραφή της ιστορικής συμφωνίας μεταξύ των κυβερνήσεων Ελλάδας και Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, για το όνομα του γειτονικού κράτους.
Κοινή συνισταμένη όλων αυτών των πρακτικών φαίνεται να είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας, πρωτοκλασάτα στελέχη της οποίας πρωταγωνιστούν σε αυτά!
Μόλις χθες στο πλαίσιο ημερίδας για τη νέα ΚΑΠ, την οποία διοργάνωσε η Περιφέρεια και παρουσία του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Νίκος Παπαδόπουλος, αναγκάστηκε να διακόψει την παρέμβασή του και να αποχωρήσει μετά από πλήθος λεκτικών προπηλακισμών και αισχρών ύβρεων από μερίδα του ακρωτηρίου.
Τις προηγούμενες μέρες επίσης πρωτοκλασάτα στελέχη της Περιφερειακής αρχής πρωτοστάτησαν στη διοργάνωση συλλαλητηρίου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας για το Μακεδονικό υποστηρίζοντας τις ακραίες και ανιστόρητες θέσεις των διοργανωτών του.
Ο δε χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, εικονίζεται σε βίντεο που υπάρχει στο διαδίκτυο εντός λεωφορείου που κινείται προς το χθεσινό συλλαλητήριο για το Μακεδονικό στη Λαμία, όπου κάποιοι από τους επιβάτες «αναζητούν εταιρεία δολοφόνων που θα εκτελέσει στα 5 μέτρα» όσους υπέγραψαν τη συμφωνία με την Κυβέρνηση Ζάεφ.
Την ίδια στιγμή, ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, έχοντας χάσει την παροιμιώδη ψυχραιμία του, επιμένει να επιτίθεται λεκτικά εναντίον του Περιφερειακού συμβούλου του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας, πετώντας με τέχνη την μπάλα στη εξέδρα, κάθε φορά που ο Γιώργος Σταμπουλής ασκεί κριτική στα έργα και τις ημέρες της Περιφερειακής Αρχής.
Αναρωτιόμαστε πού αποσκοπεί στην πραγματικότητα ο κύριος Αγοραστός και οι επιτελείς του;
Επιθυμεί μήπως να καταστεί ο κινητήριος μοχλός του ακραίου εμφυλιοπολεμικού κλίματος που πριμοδοτεί με τις πρακτικές της η Αξιωματική αντιπολίτευση, ο κομματικός του φορέας δηλαδή, σε επίπεδο Θεσσαλίας;
Θα απαντήσει κάποια στιγμή στον φυσιολογικό προβληματισμό κάθε υγιούς σκεπτόμενου, δημοκρατικού και προοδευτικού πολίτη ή θα εξακολουθήσει να κρύβεται πίσω από τα στελέχη της Περιφερειακής αρχής;»
Δείτε την απάντηση του Κ. Αγοραστού:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση