GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας - Τον σκότωσε το φέρετρο της μάνας του - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας άνδρας από την Ινδονησία πέθανε όταν τον πλάκωσε το φέρετρο της μητέρας του κατά τη διάρκεια της κηδείας στο νησί Sulawesi, σ...

Ένας άνδρας από την Ινδονησία πέθανε όταν τον πλάκωσε το φέρετρο της μητέρας του κατά τη διάρκεια της κηδείας στο νησί Sulawesi, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο 40χρονος, Samen Kondorura, πέθανε όταν οι άνδρες που μετέφεραν το φέρετρο έχασαν την ισορροπία τους με αποτέλεσμα το φέρετρο να πέσει επάνω στον άτυχο γιό της θανούσας.

Η παραδοσιακή κηδεία γίνεται στην περιοχή σε έναν πύργο, όπου τελούνται τα παραδοσιακά έθιμα, οι άνδρες μετέφεραν το φέρετρο μέσω μιας αυτοσχέδιας σκάλας από μπαμπού.

“Καθώς είχαν σηκώσει το φέρετρο για να τοποθετηθεί μέσα στον πύργο, ξαφνικά η σκάλα υποχώρησε και το φέρετρο έπεσε πάνω στον άνδρα" είπε ο αρχηγός της αστυνομίας Julianto Sirait.

Ο Sirait δήλωσε ότι το δυστύχημα οφείλεται στην κακή κατασκευή της σκάλας, αλλά η οικογένεια δεν θα προχωρήσει σε νομικές ενέργειες.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Guardian

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση