GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΟΡΕΣΕ γραβάτα ο Τσίπρας...

Στην κοινή, πανηγυρικου χαρακτήρα, συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στο Ζάππειο μιλά αυτή την ώρα ο πρωθυ...

Στην κοινή, πανηγυρικου χαρακτήρα, συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στο Ζάππειο μιλά αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, έχοντας φορέσει για πρώτη φορά γραβάτα... Αντικείμενο γαρ  της συνεδρίασης  η συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup όσον αφορά στο χρέος.



Για τη συμφωνία ενημέρωσε νωρίτερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο ο πρωθυπουργός, εκτιμώντας ότι: "Η 21η Ιούνη 2018 μένει στην Ιστορία".

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα κέρδη που βλέπει η κυβέρνηση από τη συμφωνία και έστειλε διπλό μήνυμα εκτιμώντας ότι η συμφωνία είναι πάνω από τις προσδοκίες των αγορών, αλλά και αντάξια των θυσιών του λαού.

Έκανε λόγο για μία νέα σελίδα για τη χώρα, τονίζοντας ότι αυτό δε σημαίνει πως η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει το "συνετό δρόμο της δημοσιονομικής ισορροπίας", εγκαταλείπει όμως τον ακανθώδη δρόμο των μνημονίων και άρα η κυβέρνηση θα έχει τη διακριτική ευχέρεια να επιλέγει τα μέσα για την υλοποίηση των στόχων.

Προανήγγειλε μάλιστα ότι "γρήγορα ο λαός θα διαπιστώσει τις θετικές αλλαγές" και μέσα στο 2018, αλλα και τα επόμενα χρόνια με το δημοσιονομικό χώρο που δημιουργείται.

Ο κ.Τσίπρας εγκωμίασε το ρόλο του κ.Παυλόπουλου και προσωπικά και θεσμικά όσον αφορά στην παραμονή της Ελλάδας στην ΕΕ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να απαντά: "Αυτό επεβαλλε η συγκυρία αλλά η ιστορία του τόπου".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση