GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στη Χρυσή Αυγή! Ο Μιχαλολιάκος διέγραψε τον Μπαρμπαρούση...

Εξελίξεις στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής δρομολογεί η ανακοίνωση από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ότι διαβιβάζονται στην Εισαγ...


Εξελίξεις στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής δρομολογεί η ανακοίνωση από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ότι διαβιβάζονται στην Εισαγγελία για τα περαιτέρω και την άσκηση ποινικής δίωξης τα πρακτικά της σημερινής συνεδρίασης, με τις πρωτοφανείς δηλώσεις του βουλευτή της Χ.Α., Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση.
Η Χρυσή Αυγή προχώρησε  στην αποκήρυξη των απόψεων και  στη διαγραφή του βουλευτή, μπροστά στο σοβαρό ενδεχόμενο η άσκηση δίωξης να αφορά σύσσωμη την Κοινοβουλευτική Ομάδα και το κόμμα.
Προ του διαφαινόμενου κινδύνου να αντιμετωπίσει ο ίδιος και το κόμμα του διώξεις για υποκίνηση σε πραξικόπημα ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος προχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες στη διαγραφή του Κώστα Μπαρμπαρούση. Μάλιστα, στην ανακοίνωση της διαγραφής ο Νίκος Μιχαλολιάκος αναφέρει ρητά ότι και οι υπόλοιποι βουλευτές του κόμματος συμφωνούν στη διαγραφή.
«Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την δήλωση Μπαρμπαρούση, η οποία είναι εκτός γραμμής της Χρυσής Αυγής» δήλωσε σε αντίστοιχο πνεύμα ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση