GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοίνωσε τον Οικονόμου η ΑΕΚ

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι εδώ και λίγα λεπτά ο Μάριος Οικονόμου, όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Ο Έλληνας κεντρικός αμυν...

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι εδώ και λίγα λεπτά ο Μάριος Οικονόμου, όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε από την Κάλιαρι με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, ενώ μπήκε και οψιόν αγοράς του ύψους περίπου 1 εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ιταλική Μπολόνια και τη συνεργασία της με τον Μάριο Οικονόμου για συμβόλαιο ενός έτους με δικαίωμα ανανέωσης και οψιόν απόκτησης του ποδοσφαιριστή τον Ιούνιο του 2019.

Ο Μάριος Οικονόμου είναι γεννημένος στις 6 Οκτωβρίου 1992 στα Ιωάννινα και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΠΑΣ Γιάννινα τη σεζόν 2012-13 και την ολοκλήρωσε έχοντας συμπληρώσει 17 συμμετοχές.

Το 2013 υπέγραψε συμβόλαιο στην ιταλική Κάλιαρι, ενώ παράλληλα έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με ομάδα του εξωτερικού μόλις στην πρώτη του σεζόν. Το καλοκαίρι του 2014 αποκτήθηκε από την Μπολόνια και αγωνίστηκε για λογαριασμό της έχοντας τρεις γεμάτες χρονιές με 71 συμμετοχές και 4 τέρματα. Πέρυσι το καλοκαίρι δόθηκε ως δανεικός στην ΣΠΑΛ 2013 και τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε επίσης ως δανεικός από την Μπολόνια στην Μπάρι.

Ο Μάριος Οικονόμου έχει συνολικά 42 συμμετοχές στην πρώτη και 36 στη δεύτερη κατηγορία του καμπιονάτο με τέσσερα γκολ, ενώ είναι πέντε φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδας με τελευταία του κλήση τον Νοέμβριο στα μπαράζ με την Κροατία για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Μάριε Οικονόμου, καλώς όρισες στην οικογένεια της πρωταθλήτριας ΑΕΚ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση