GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέρκελ: Τόσο η Ελλάδα όσο και η Ισπανία θα δέχονται επιστροφές προσφύγων

«Η Ελλάδα και η Ισπανία δήλωσαν έτοιμες να δεχθούν επιστροφές αιτούντων άσυλο, οι οποίοι καταγράφηκαν για πρώτη φορά στα εδάφη του...

«Η Ελλάδα και η Ισπανία δήλωσαν έτοιμες να δεχθούν επιστροφές αιτούντων άσυλο, οι οποίοι καταγράφηκαν για πρώτη φορά στα εδάφη τους και κατάφεραν στη συνέχεια να φθάσουν στα σύνορα Γερμανίας και Αυστρίας».

Αυτή τη δήλωση έκανε πριν από λίγο η Γερμανίδα Καγκελάριος, η οποία εν συνεχεία παραδέχθηκε ότι ήταν ανέφικτη μία τέτοια συμφωνία με την Ιταλία, η οποία εκτός των άλλων δεν δεσμεύθηκε ούτε για τη δημιουργία κέντρων υποδοχής μεταναστών.

Σε μία ένδειξη, εν τω μεταξύ, ότι ποχωρεί στις ασφυκτικές πιέσεις, που δέχεται από τον υπουργό Εσωτερικών και επικεφαλής των Χριστιανοικοινωνιστών, Χορστ Ζεεχόφερ, η κ. Μέρκελ προανήγγειλε αλλαγές στην πολιτική ασύλου της Γερμανίας, οι οποίες θα διευκολύνουν ουσιαστικά τις απελάσεις.

Πηγή πληροφοριών: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση