GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απειλές κατά της ζωής του δέχεται ο Σάντσες που αποβλήθηκε στο Κολομβία - Ιαπωνία

Η αστυνομία της Κολομβίας ξεκίνησε έρευνα ύστερα από διαδικτυακές απειλές θανάτου που δέχτηκε ο Κάρλος Σάντσες, ο οποίος αποβλήθηκ...

Η αστυνομία της Κολομβίας ξεκίνησε έρευνα ύστερα από διαδικτυακές απειλές θανάτου που δέχτηκε ο Κάρλος Σάντσες, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 3ο λεπτό του αγώνα με την Ιαπωνία, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Συγκεκριμένα ο Κολομβιανός χαφ της Εσπανιόλ άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, εξέλιξη που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ήττα (1-2) των «καφετέρος» από τους Ιάπωνες.

Έτσι ο ραδιοφωνικός σταθμός «Blu Radio» της Κολομβίας ανακοίνωσε ότι το δικαστικό σώμα της αστυνομίας της χώρας ανέθεσε σε ειδική ομάδα να διερευνήσει το ζήτημα.

Να τονιστεί πως πριν από 24 χρόνια ο Κολομβιανός αμυντικός Αντρές Εσκομπάρ είχε σημειώσει αυτογκόλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994 και λίγες μέρες μετά δολοφονήθηκε.

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση