GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Θλιβερή γραφικότητα από την πλευρά του Άδωνι Γεωργιάδη οι δηλώσεις του για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ

Ανακοίνωση στην οποία καταλογίζει θλιβερή γραφικότητα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ 'Αδωνι Γεωργιάδη, αναφορικά με τοποθέτηση του γι...

Ανακοίνωση στην οποία καταλογίζει θλιβερή γραφικότητα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ 'Αδωνι Γεωργιάδη, αναφορικά με τοποθέτηση του για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, 'Αδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε πως η πρόταση για σύνθετη ονομασία που είχε καταθέσει η κυβέρνηση της ΝΔ προς την κυβέρνηση της πΓΔΜ το 2008, δεν ήταν κάτι άλλο από μπλόφα! Δηλώσεις σαν κι αυτές θα μπορούσαν να εκληφθούν μόνο ως θλιβερή γραφικότητα. Ωστόσο, το ότι ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προβαίνει στον ισχυρισμό πως οι κυβερνήσεις της χώρας μπορούν να αντιμετωπίζουν τις διεθνείς σχέσεις και την εξωτερική πολιτική της χώρας με όρους τζόγου και να ισχυρίζεται πως είχαν σκοπό να κοροϊδέψουν τη διεθνή κοινότητα, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο» αναφέρει στην ανακοίνωση του το κυβερνών κόμμα.

Ενώ καταλήγοντας επισημαίνει: «Επιπλέον, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως η θέση που είχε ο ίδιος τότε, ως βουλευτής του ΛΑΟΣ, ήταν εναντίον της σύνθετης ονομασίας, θέση η οποία έγινε εντέλει αποδεκτή από τη ΝΔ. Συμφωνεί άραγε η τότε υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής της ΝΔ Ντ. Μπακογιάννη με τη δήλωση αυτή, όπως και με το ότι η ίδια μπλόφαρε το 2008; Ο επικεφαλής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει να πει κάτι για όλα αυτά;»

1 σχόλιο

  1. Και λέγε λέγε λέγε λέγε Ο Χριστιανός Τρελάθεικα και από τα πολλά Σου λέγε λέγε μέσα .... πιάστηκα... και Ύστερα λένε πως φταίει ο Φονιάς!!!

    Κάτι ήξερε ο Ζαμπέτας όταν το έψελνε το Ασμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση