GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποδοκιμασίες σε εκδήλωση με ομιλήτρια την Αχτσιόγλου - Στο στόχαστρο και ο Μπουτάρης - ΒΙΝΤΕΟ

Διαμαρτυρία για τη Μακεδονία πραγματοποιούν στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης περίπου 30 άτομα, με αφορμή εκδήλωση της εφημερίδας &qu...

Διαμαρτυρία για τη Μακεδονία πραγματοποιούν στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης περίπου 30 άτομα, με αφορμή εκδήλωση της εφημερίδας "Εποχή". Ανάμεσά στους συγκεντρωμένους, κρατώντας σφυρίχτρες, βρίσκονται και μέλη του κινήματος "Σφυρίζω".

Η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου και ο Νίκος Παρασκευόπουλος που είναι ομιλητές στην εκδήλωση, έφτασαν στο Δημαρχείο και εισήλθαν από την πίσω πλευρά.

Οι διαδηλωτές κρατούν ελληνικές σημαίες, τραγουδούν και φωνάζουν υβριστικά συνθήματα κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και της κυβέρνησης. 'Εντονη είναι η παρουσία της αστυνομίας.

Στο σημείο έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες δεν επιτρέπουν στους διαδηλωτές να προσεγγίσουν το σημείο.

Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι συγκέντρωση αναρχικών στην Καμάρα. Τα άτομα φωνάζουν συνθήματα κατά του εθνικισμού ενώ αρκετοί από αυτούς έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις αποδοκιμασίες

Πηγή: thestival.gr, voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση