GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΜΒΑ! Στελέχη των ΑΝΕΛ ζητούν από τον Καμμένο να άρει τη στήριξη στην κυβέρνηση

- Επιστολή περιφερειακών στελεχών των ΑΝΕΛ στον Πάνο Καμμένο. - Του ζητούν να άρει τη δεδηλωμένη στην κυβέρνηση, γιατί παραβιάζεται βασ...

- Επιστολή περιφερειακών στελεχών των ΑΝΕΛ στον Πάνο Καμμένο.
- Του ζητούν να άρει τη δεδηλωμένη στην κυβέρνηση, γιατί παραβιάζεται βασικός όρος της προγραμματικής κυβερνητικής συμφωνίας, που ήταν το θέμα των Σκοπίων.
Την αποκάλυψη έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης, Παναγιώτης Πλακεντάς, (από τα κορυφαία στελέχη των ΑΝΕΛ σε επίπεδο Δ. Μακεδονίας), στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Δ. Μακεδονίας.
Οπως είπε, ο ίδιος μαζί με άλλα στελέχη των ΑΝΕΛ, απέστειλαν, στον Πρόεδρo του κόμματος, Π. Καμμένο, επιστολή με την οποία του ζητούν να άρει τη δεδηλωμένη στην κυβέρνηση.
Ο λόγος είναι ότι παραβιάζεται βασικός όρος της προγραμματικής κυβερνητικής συμφωνίας, που ήταν το θέμα των Σκοπίων. Πρόσθεσε μάλιστα πως το τι θα κάνει τελικά ο κ. Καμμένος θα το κρίνει ο ίδιος και θα κριθεί από τους πολίτες για την στάση του.
Δείτε το βίντεο από το kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση