GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναβολή δύο νέων κοινών στρατιωτικών γυμνασίων ΗΠΑ- Νότιας Κορέας ανακοίνωσε το Πεντάγωνο

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Νότια Κορέα συμφώνησαν να αναβάλουν επ' αόριστον δύο νέα κοινά στρατιωτικά γυμνάσια σύμφωνα με ανα...

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Νότια Κορέα συμφώνησαν να αναβάλουν επ' αόριστον δύο νέα κοινά στρατιωτικά γυμνάσια σύμφωνα με ανακοίνωση του Πενταγώνου. Η συγκεκριμένη ενέργεια αποσκοπεί στην στήριξη των εν εξελίξει διπλωματικών προσπαθειών με τη Βόρεια Κορέα, έπειτα από τη σύνοδο κορυφής μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Κιμ Γιονγκ Ουν στη Σιγκαπούρη τη 12η Ιουνίου.

«Για να στηρίξουμε την εφαρμογή των αποτελεσμάτων της Συνόδου της Σιγκαπούρης και σε συνεργασία με τη σύμμαχό μας Δημοκρατία της Κορέας, ο υπουργός Μάτις ανέστειλε επ' αόριστον τα επιλεγμένα γυμνάσια», δήλωσε η εκπρόσωπος του Πενταγώνου Ντάνα Γουάιτ.

«Αυτό περιλαμβάνει την αναστολή του FREEDOM GUARDIAN μαζί με δύο γυμνάσια με προγράμματα ανταλλαγής εκπαίδευσης πεζοναυτών που ήταν προγραμματισμένα να πραγματοποιηθούν τους επόμενους τρεις μήνες», δήλωσε η Γουάιτ.

Οι ΗΠΑ και η Νότια Κορέα ανακοίνωσαν νωρίτερα στην εβδομάδα την αναβολή των κοινών στρατιωτικών γυμνασίων υπό τον τίτλο «Ulchi Freedom Guardian», που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθούν τον Αύγουστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση