GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ: «Προφάσεις εν αμαρτίαις» όσα ισχυρίζεται ο Δ. Καμμένος - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν υπήρξε καμία συζήτηση για πρόταση μομφής στον κ. Κοτζιά», ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, ο οποί...

«Δεν υπήρξε καμία συζήτηση για πρόταση μομφής στον κ. Κοτζιά», ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, ο οποίος μίλησε σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, διαψεύδοντας έτσι τα λεγόμενα του Δημήτρη Καμμένου.

Ο κ. Τουσουνίδης είπε πως δεν ειπώθηκε ποτέ στη συνεδρίαση της ΚΟ ότι υπάρχει αντιστοίχιση της συμφωνίας για το Σκοπιανό με την οικονομική διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

Μάλιστα, χαρακτήρισε «προφάσεις εν αμαρτίαις», τα όσα είπε ο Δημήτρης Καμμένος.

"Δεν ειπώθηκε ποτέ ότι υπάρχει αντιστοίχιση στη διαδικασία για τη συμφωνία για το όνομα των Σκοπίων με την οικονομική διαπραγμάτευση που κάνουμε στα πλαίσια της Ε.Ε. Προσπαθεί ο Δημήτρης (Καμμένος) να συνδέσει πράγματα για να καλύψει την ενέργειά του. Ασφαλώς και υπάρχει ολόκληρο σκεπτικό των ΑΝΕΛ γιατί πρέπει να ολοκληρώσει το βίο της αυτή η κυβέρνηση, γιατί δεν έπρεπε να ανατραπεί και να αποσταθεροποιηθεί η χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση