GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παππάς: Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Κυριάκος και Σαμαράς θα τον ανέτρεπαν- ΒΙΝΤΕΟ

«Πυρά» κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο Νίκος Παππάς από το βήμα της Βουλής, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έσκισε ό, τι είχε απομ...

«Πυρά» κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο Νίκος Παππάς από το βήμα της Βουλής, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έσκισε ό, τι είχε απομείνει από το κοστούμι της φιλελεύθερης κεντροδεξιάς παράταξης» και πρόσθεσε τα εξής:

«Βλέπουμε άθλιες επιθέσεις στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον υπουργό Εξωτερικών από μια ακροδεξιά που έκανε καριέρα στο μακεδονικό ζήτημα. Είδαμε κι έναν νταή να ζητά να γίνει πραξικόπημα. Όμως η δύναμη του φασίστα δεν βρίσκεται στη γροθιά αλλά στην ανοχή του περίγυρου. Και η δημοκρατία παθαίνει μεγάλο κακό όταν υιοθετείς την ατζέντα του. Να είστε μετρημένοι και όχι να κατηγορεί ο κ. Σαμαράς την παράταξη για εθνομηδενισμό».

«Δυστυχώς για εσάς, εάν ζούσε σήμερα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τον ανέτρεπε μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά» ισχυρίστηκε ο Νίκος Παππάς.

Ο Νίκος Παππάς κατηγόρησε δε, τον κ. Σαμαρά ότι υπέγραψε το 1991 έγγραφο με αναφορά «Δημοκρατία της Μακεδονίας» και ότι η ΝΔ είχε συμφωνήσει στην ονομασία «Μακεδονία – Σκόπια».

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει και τις εκλογές που θα γίνουν το 2019, ενώ στο στόχαστρό του βρέθηκε και το Κίνημα Αλλαγής για τη θέση του για τη συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ.

«Ακούμε κορυφαία στελέχη του Ποταμιού, τον κ. Αλιβιζάτο, να λένε πως η συμφωνία είναι στη σωστή κατεύθυνση. Ο κ. Σαμαράς μάς είπε ότι η τοποθέτηση Βενιζέλου στον ΟΗΕ ήταν προσωπική του θέση. Κι εσείς, κυρία Γεννηματά, μας κατηγορείτε ότι έχουμε διαφορετικές θέσεις στην κυβέρνηση όταν πρωθυπουργός και ΥΠΕΞ δικής σας κυβέρνησης διαφωνούσαν; Επιλέγετε θέση αν αντίστοιχη με τα πιστεύω σας. Η χώρα βγαίνει στο φως κι εσείς επιμένετε στην ομίχλη»., είπε ο κ. Παππάς.

Ο κ. Παππάς έκανε αναφορά και στους «αγανακτισμένους», καθώς υπήρχαν αντιδράσεις από τα βουλευτικά έδρανα, λέγοντας πως "είναι απρέπεια να αναφέρεστε σε αυτό. Πάτε να συκοφαντήσετε το μεγαλειώδες κίνημα των αγανακτισμένων. Υπήρχε και εκεί φασιστικός σπόρος αλλά δεν φύτρωσε και δεν κάρπισε γιατί ήταν άλλες οι δυνάμεις εκεί".

Δείτε το βίντεο από τη Βουλή:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση