GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αποκάλυψη της μητέρας του Μέσι για τον διάσημο γιο της που θα συζητηθεί

Κανείς δεν γνωρίζει τον Λιονέλ Μέσι καλύτερα από τη μαμά του. Η Σέλια μίλησε σε τηλεοπτικό κανάλι της Αργεντινής και αποκάλυψε ότι...

Κανείς δεν γνωρίζει τον Λιονέλ Μέσι καλύτερα από τη μαμά του.

Η Σέλια μίλησε σε τηλεοπτικό κανάλι της Αργεντινής και αποκάλυψε ότι ο γιος της υποφέρει από τις κριτικές που δέχεται και έχουν να κάνουν με την εθνική ομάδα.

«Εμείς υποφέρουμε πολύ από τις κριτικές όταν λένε ότι ο Λέο δεν αισθάνεται την εθνική Αργεντινής. Αν τον έβλεπαν όπως τον είδαμε, να υποφέρει και να κλαίει», είπε αρχικά η μητέρα του Αργεντινού σταρ λίγο πριν ταξιδέψει για τη Ρωσία και πρόσθεσε:

«Ευτυχώς ο κόσμος τον αγαπά πολύ και του το μεταδίδει. Ο Λέο το εκτιμά πολύ. Ο Λέο είναι ένας καταπληκτικός γιος, ένας εξαιρετικός αδερφός, ο καλύτερος μπαμπάς και ένας απίστευτος σύζυγος, είναι πολύ καλός άνθρωπος. Αυτός πιο πολύ από όλους, θα έδινε τα πάντα για να ήταν αυτό το Μουντιάλ του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση