GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώτος σκόρερ στα προκριματικά, «αόρατος» στο Μουντιάλ

Όταν η κλήρωση του Μουντιάλ, τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε φέρει μαζί στον ίδιο όμιλο την Πολωνία και την Κολομβία, ο Ρόμπερτ Λεβα...

Όταν η κλήρωση του Μουντιάλ, τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε φέρει μαζί στον ίδιο όμιλο την Πολωνία και την Κολομβία, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είχε χαιρετήσει μέσω του twitter τον συμπαίκτη του στην Μπάγερν και «αδερφό» του -όπως τον είχε αποκαλέσει- Χάμες Ροντρίγκες, επειδή θα ήταν αντίπαλοι στα γήπεδα της Ρωσίας.

Χθες, η Κολομβία πέτυχε σπουδαία νίκη 3-0 επί της Πολωνίας, με τον Κολομβιανό άσο να είναι από τους κορυφαίους και δημιουργός των δύο τερμάτων της ομάδας του και με τον Πολωνό επιθετικό να αδυνατεί και πάλι να διακριθεί και ήδη να ετοιμάζεται για το ταξίδι της επιστροφής, αφού η Πολωνία αποκλείστηκε πριν καν παίξει το τρίτο ματς.

Στο πρώτο Μουντιάλ της καριέρας του, ο Λεβαντόφσκι δεν καταφέρνει να αφήσει το στίγμα του. Ένας από τους καλύτερους και πιο παραγωγικούς σέντερ φορ των τελευταίων χρόνων, με 180 γκολ στην μπουντεσλίγκα, εκ των οποίων τα 106 με την φανέλα της Μπάγερν την τελευταία τετραετία (έχει και 74 γκολ με την Ντόρτμουντ), αλλά και με 55 γκολ με την Εθνική Πολωνίας, εκ των οποίων τα 16 στα προκριματικά αυτής της διοργάνωσης, που τον ανέδειξαν πρώτο σκόρερ της Ευρωπαϊκής ζώνης, δεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Κι αν δεν το πετύχει και στο τρίτο ματς με την Ιαπωνία, δεν θα έχει να θυμάται το παραμικρό από αυτή την διοργάνωση.

Πάντως, ο ίδιος έσπευσε αμέσως μετά την λήξη του αγώνα να δώσει μια μεγάλη αγκαλιά στον φίλο του, Χάμες Ροντρίγκες, και να του ευχηθεί τα καλύτερα στην συνέχεια, ενώ για τον εαυτό του αρκέστηκε να πει στην πολωνική τηλεόραση πως «έκανα ό,τι μπορούσα, αλλά ήμουν μόνος». Για να αφήσει αμέσως μετά και κάποιες αιχμές, προσθέτοντας: «Δεν αρκεί η μαχητικότητα για να νικήσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να έχεις και ποιότητα κι εμείς φάνηκε ότι είχαμε λίγη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση