GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυρά Μαυρωτά κατά Κωνσταντινόπουλου: Το βήμα της Βουλής δεν είναι για να λύνονται εσωκομματικές διαφορές - ΒΙΝΤΕΟ

"Καζάνι που βράζει" φαίνεται πως είναι το Κίνημα Αλλαγής μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό. Χαρακτηριστικό ήταν το &qu...

"Καζάνι που βράζει" φαίνεται πως είναι το Κίνημα Αλλαγής μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό. Χαρακτηριστικό ήταν το "καρφί" του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για τον Σπύρο Δανέλλη, ο οποίος σε δηλώσεις του έθεσε θέμα συνοχής για το Κίνημα Αλλαγής, εάν η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν υπερψηφίσει μαζί με το Ποτάμι τη συμφωνία.
"Η αξιοπρέπεια ενός πολιτικού να μεταφέρεται από βουλευτής του Συνασπισμού σε ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, και από εκεί σε βουλευτή του Ποταμιού και μετά ξανά πίσω είναι δικαίωμα του καθενός. Ας το επιλέξουν οι πολίτες, αξιολογείστε και εσείς τη δική σας τάξη. Θέλω να πω κάτι σε όλους. Σε εμάς που περάσαμε όλα αυτά , είμαστε όρθιοι και έχουμε τη δική μας πολιτική πρόταση, λέμε σε όλους αυτούς που έχουν προαποφασίσει τη στάση τους ότι η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα" είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Την ώρα της τοποθέτησής του, στην αίθουσα δεν βρισκόταν κανείς βουλευτής του Ποταμιού για να απαντήσει. Λίγο αργότερα, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Μαυρωτάς για να απαντήσει εκ μέρους του κ. Δανέλλη, ο οποίος βρίσκεται εκτός Αθηνών.
"Δεν θα ήθελα να εκληφθεί η σιωπή μας ως συμφωνία με τα λεγόμενα του εν λόγω συναδέλφου. Δεν θεωρούμε ότι το βήμα της βουλής είναι για να προσπαθούμε να λύσουμε οποιεσδήποτε εσωκομματικές συζητήσεις ή διευθετήσεις που χρειάζονται. Θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου για αυτό που έγινε και τη συμπαράσταση προς τον συνάδελφο από το Ποτάμι που ήταν απών και δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του" είπε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση