GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καπαρουδάκης για Καμμένο: Με διαπόμπευσε και φυσικά θα τιμωρηθεί γι' αυτό - Θα είμαι σε οποιαδήποτε αποδοκιμασία των προδοτών - ΒΙΝΤΕΟ

"Ο Πάνος Καμμένος δεν είπε ότι εγώ ήμουν στέλεχος των ΑΝΕΛ, άφησε υπονοούμενα ότι ήμουν στη ΧΑ" δήλωσε ο Παντελής Καπαρουδάκης,...

"Ο Πάνος Καμμένος δεν είπε ότι εγώ ήμουν στέλεχος των ΑΝΕΛ, άφησε υπονοούμενα ότι ήμουν στη ΧΑ" δήλωσε ο Παντελής Καπαρουδάκης, στην εκπομπή "Ξυπνάμε Μαζί" στο Epsilon.
"Καταρχήν, ο κ. Καμμένος έπεσε σε ένα πολύ σοβαρό παράπτωμα, θα έλεγα ότι αυτό που έκανε ήταν πολιτική αλητεία. Ενώ γνωρίζει με λεπτομέρειες τα πάντα γιατί γνωριζόμαστε από πριν ιδρύσει τους ΑΝΕΛ, ήμουν από αυτούς που τον παρότρυναν να δημιουργήσει ένα κίνημα για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω. Αλλά, στην πορεία ο κ. Καμμένος πρόδωσε την ιδρυτική μας διακήρυξη" τόνισε.
Ερωτηθείς αν ήταν στις διαμαρτυρίες κατά της κ. Κουντουρά απάντησε ότι "Είμαι παντού όπου χρειαστεί η πατρίδα, εναντίον των προδοτών της πατρίδας. Σαφέστατα, την έβρισα, ότι μπορείτε να φανταστείτε θα κάνω, εννοείται. Είναι προδότες της πατρίδας. Πούλησαν την Μακεδονία μας".
"Ποιο επιβεβαιώνω ο ίδιος; Ότι είμαι δολοφόνος; Αυτό είπε ο κ. Καμμένος; Ο κ. Καμμένος είπε ότι επικεφαλής των επεισοδίων της συγκέντρωσης αυτής ήταν ένας πρώην κρατούμενος των φυλακών, ο οποίος είχε κατηγορηθεί και τιμωρηθεί για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης. Αυτό παραδέχθηκα εγώ; Τι σχέση έχει αυτό; Φυσικά και θα είμαι σε οποιαδήποτε αποδοκιμασία των προδοτών. Θα είμαι μπροστάρης. Με διαπόμπευσε και φυσικά θα τιμωρηθεί γι'αυτό".
"Ο κ. Καμμένος δεν θα μιλούσε χωρίς να έχει στοιχεία, εγώ δεν γνωρίζω αλλά νομίζω ο κ. Καμμένος δεν θα μιλούσε έτσι δημόσια χωρίς στοιχεία" ανέφερε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης.
"Μπορεί να είναι υποψήφιος κάποιος που έχει διαπράξει το έγκλημα της ανθρωποκτονίας; Εγώ ήμουν τρεις φορές υποψήφιος με τον Καμμένο. Ποια στοιχεία έχει;" τόνισε ο κ. Καπαρουδάκης.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση