GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοτζιάς: Η συμφωνία είναι καλή - Κακή είναι η αξιωματική αντιπολίτευση

«Η συμφωνία είναι καλή. Κακή είναι η αξιωματική αντιπολίτευση. Κακή και ανιστόρητη, εκτός πραγματικότητος, είναι η σημερινή ηγεσία της ΝΔ...

«Η συμφωνία είναι καλή. Κακή είναι η αξιωματική αντιπολίτευση. Κακή και ανιστόρητη, εκτός πραγματικότητος, είναι η σημερινή ηγεσία της ΝΔ. Θέλει να διχάσει χώρα προκειμένου να μην φανεί ο εσωκομματικός της διχασμός», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για επίτευξη συμφωνίας με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Αυτός ο Τύπος είτανε Κεντρικός Σύμβουλος Του Τζέφρη όταν ο Τζέφρη είτανε ΥΠΕΞ!

    ΏΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ-ΓΑΠ (ο ΓΑΠ που μας έβαλε βάση Ξένων Εντολών στα Μνημόνια Του Ψέματος) ΕΙΧΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ/ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ!!!

    ... και ΤΟΥ φτιάχνουν μια ΜΚΟ (ΠΡΑΤΤΩ) και το κάνουν ... "ΥΠΕΞ" ΤΟΥ "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΡΩΜΙΚΗ ΒΡΩΜΙΑ"!!!

    ΣΤΟΧΟΣ: ΜΕ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ (για τους Ξένους: ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)! ΤΟ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΝΤΌΠΙΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΜΑΣ!!! Η ΑΠΟΙΚΙΑ/ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση